Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monna..

Woodstock 2010 - wasze wrażenia

Polecane posty

Gość Monna..

Kto był ? Jak Wam się podobało ?

Gość beatricze44444444
jak zawsze super;D juz drugi raz bylam w tamtym roku ten festiwal mnie zauroczyl i bd tam jezdzila co rok:)

Gość hahaha mam to samo
mało było budek z pierogami :(

Gość Monna..
"ha ha ha" na pierogi przyjechałaś ? :D

Gość łysy chipis
największą gwiazdą łudstoka był J.Buzek

Gość byłam ostatni raz
zjazd brudasów, buraków i jełopów śmierdzących, to istne piekło!!! żygać się chce, naprawdę!

Gość confussio
byłam ostatni raz - rzygać, to raz. dwa - czego się spodziewałaś? technoparty?

Gość felek wafelek
faktycznie, ja też już się nie wybiorę, brudasy żebrzące o kasę i fajki, wszystko pod pretekstem miłości i jedności a wystarczyło wsiąść do pociągu po festiwalu i zobaczyć to buractwo i agresję, zachowania i wypowiedzi ludzi z marginesu PROPONUJĘ ZLIKWIDOWAĆ TEN FESTIWAL

Gość mała zielona brzoskwinia
byłam ale nudziłam sie troche

Gość Monna..
nudziłaś się?? ja zrobiłam loda jakiemuś kolesiowi z namiotu obok, potem piłam do upadłego, później była orgia z chłopakami nowo poznanymi z Lublina, no spoko, ja się bawiłam dobrze

to nie ten woodstock juz co kiedyś 13 lat temu ale jezdze co rok, ze znajomymi z ktorymi sie widze raz w roku, bo kazdego posialo po calej polsce, w tym roku papa roach dali czadu, wlasnie wracam do zdrowia bo mam zdarte gardlo cipom nigdy sie to nie podobalo ze ludzie potrafia sie bawic w takich warunkach

Gość Monna..
Wyżej to oczywiście podszyw. Tak jak ktoś napisał to jest Woodstock a nie Technoparty. :-) ŚMIERDZĄCYCH BRUDASÓW nie widziałam ;-) ludzie zajebiści. Byłam tam dla muzyki i klimatu. Wiadomo taki festiwal,takie warunki. Prysznice i zlewy, były przecież non stop oblegane (jakby ktoś nie zauważył) przeciętny woodstokowicz dbał o higienę. Mnóstwo facetów rano z ręcznikami i kosmetyczkami z Avonu :D Nawet punków z kosmetyczkami widziałam. Klimat Woodstocku niepowtarzalny :-)

Woodstock jest wyjebany w kosmos, bylam pierwszy raz i zamierzam byc tam jeszcze wiele razy. jechalam 700 km stopem tam i spowrotem ale warto bylo,ludzie sa zajebisci mam nadzieje ze tych samych spotkam za rok;d atmosfera nie do opisania,to jest po prostu cos wspanialego. pozdrawiam woodstockowiczow;d zaraz bedzie ciemno.