Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata6577a

SUPER WÓZEK! tanio, NOWY + GRATISY

Polecane posty

Gość agata6577a

Witam! Jeśli któraś przyszła mama szuka fajnego i taniego wózka- POLECAM : http://allegro.pl/item1171949786_wozek_nowy_jak_quinny_buzz_tanio_2in1.html Likwidacja sklepu dziecięcego. Wózek nowy. Bardzo lekko się prowadzi, kółka są wytrzymałe, nic w nich nie trzeszczy. Duża gondolka, spacerówka fantastyczna- typ siedziska NIE-kubełkowy. Polecam :) Gratis parasolka i komplet NOWEJ pościeli do wózka. Cena do negocjacji

700zl za uzywke??? Zarujesz sobie??? Wozek w dobrym stanie ale za wysoka cen ajk dla mnie. Z teo co wiem to bardzo zle sie prowadzi. wIDZIAL KIEDYS NA MIESCIE DZIEWCZYNE Z IDENTYCZNYM TO pchala ten wozek jak taczki i na nierownociach musiala sie porzadnie przylozyc zeby go pchac...

Gość nanananna
to nowy wózek

Gość jagoda udajesz czy naprawdę
jesteś taka głupia?:O przecież to nowy wózek i jest o tym wyraźnie napisane:O

Gość agata6577a
No tak, wózek całkowicie nowy. Żaden z klientów nie narzekał na jakoś wózka ani na to jak go się prowadzi. Ja sama miałam taki dla pierwszego dziecka i byłam zadowolona. A co do ceny, to jest wyraźnie napisane, że można negocjować.

Gość lalua
Fuuu ale brzydki jak widze wozki trzykolowe to mi sie niedobrze robi:-D Co prawda gore ma ladna jak by byl na innym stelazu to spoko by byl. Ja tam mialam juz trzy wozki i najbardziej funkcjonalny okazal sie peg perego uno to wozek poprostu SUPER drozszy ale nie zaluje wydanych pieniedzy. Tez dalam sie naciac przy pierwszym wozku niby tani i swietny a po trzech miesiacach sprzedalam bo byl okropny!!!

Gość wspolczuje ale
lalua a masz jeszcze jakis problem? autorka nie pisze ze prosi o komentarze tylko chce go sprzedac wiec spadaj na szczaw....

no faktycznie to musi sie parszywie prowadzic :/ nie dosc ze 3kolowiec to jeszcze przednie kolko jak w lalkowym wozeczku, na pewno nie na slaskie drogi moze na autostrade i to nie 4 w kier krakowa to tak :D:D:D

Gość lalua
Wspolczuje ale Nie mam zadnego problemu tylko chce powiedziec dziewczyna ze tanie buble sa do kitu a potem trzeba i tak dwa razy wydac kase!!!! Wiec poco placic dwa razy moze mi powiesz????????????????????:-P

Gość nie wyslesz wozka za 30 zł
kurier jest drozszy

Gość likwidacja sklepu a fotki w do
mu

Gość ladygaga25
kurier conajmniej 70zł do tego pobraniowka to około 100zł ja mialam oryginalnego buzza i dziekuje zima koszmar po polskich drogach masakra wrecz na wiosne kupilam maxi cosi mura i nie zamienie na zaden inny

Gość tylko 13 aukcji przy sklepie?

Gość tylko 13 aukcji przy sklepie?
sklep i przez all sprzedane 2 rzeczy?conajmniej dziwne

ale żeście się uparły :/ i co ztego że tania pzresyłka, a może jest wliczona w cenę wózka? i co z tego że zdj są w domu? skoro sklep zlikwidowany to gdzie mają być? i co z tego że tylko 2 rzeczy czy 13 czy 130 sprzedawanych na allegro? wystawianie na allegro kosztuje baardzo dużo czasu, kasy też więc wcale bym się nei dziwiła gdyby ta osoba nie miała czasu i ochoty na wystawianie itd.. a może ktoś po prostu wykupił z likwidowanego sklepu ileś zreczy by odsprzedać ?? może to być oszustwo a może nie, nie chcesz to nie kupuj :)

Gość i tylko wozek ze sklepu sprzed

Gość sklep-przeciez widac 4 fotelik
i samochodowe-sie czepiacie :O