CiastkoWPolewieCzekoladowej 0 Napisano Sierpień 3, 2010 ile tak mniej wiecej trwa...ekhm lodzik..?? moze glupie pytanie ale powiedzcie szczerze czy 15 min a nawet 20 minut to czasem nie za duzo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasss88 Napisano Sierpień 3, 2010 masz na myśli TEGO lodzika...?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CiastkoWPolewieCzekoladowej 0 Napisano Sierpień 3, 2010 tak. powiedzcie szczerze.. bo juz nie wiem co o tym myslec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasss88 Napisano Sierpień 3, 2010 w sumie zależy od faceta i od Ciebie samej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasss88 Napisano Sierpień 3, 2010 jak go bardzo podniecisz to pójdzie szybciej,naprawdę zależy to od wielu czynników... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CiastkoWPolewieCzekoladowej 0 Napisano Sierpień 3, 2010 no ale czy to nie za duzo..? normalnie meczy mnie to juz... boje sie że Mój moze miec jakies problemy kiedys przyszlosci no wiesz.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CiastkoWPolewieCzekoladowej 0 Napisano Sierpień 3, 2010 ja daje z siebie wszystko wierz mi:) i ogolnie jest baaardzo zadowolony tylko dlaczego tak dlugo to trwa zanim dojdzie do wytrysku:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasss88 Napisano Sierpień 3, 2010 a często to robicie?? no wiesz seks,lodzik itp.?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasss88 Napisano Sierpień 3, 2010 czasem jak facet ma za często to dłużej to trwa....ja czasem się produkuję nawet godzinę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CiastkoWPolewieCzekoladowej 0 Napisano Sierpień 3, 2010 dopiero sie rozkrecamy:) a lodzik hmm to ze dwa, 3 razy w tyg zawsze jak u mnie jest. a sex to roznie ale zawsze tez konczymy go lodzikiem... moze mu sie znudzilo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CiastkoWPolewieCzekoladowej 0 Napisano Sierpień 3, 2010 o kurcze a ja myslam ze tylko ja mam taki problem:) w sumie to by mi to nie przeszkadzalo..no ale wiesz ze to tez bywa meczace:( po wszystkiemu to nie wiem kto bardziej zmeczony on czy ja.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasss88 Napisano Sierpień 3, 2010 hmmm...to też jest możliwe,zauważ że w naszym przypadku jest dokładnie tak samo:) jakbyś miała minetę co drugi dzień to po jakimś czasie on też by musiał produkować się przez godzinę,ja np.robię do samego końca bardzo rzadko pomimo że to lubię...nie chcę żeby się przyzwyczaił do tego bo będzie klapa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CiastkoWPolewieCzekoladowej 0 Napisano Sierpień 3, 2010 masz racje:) sama sobie zaszkodzilam tym ze robilam mu za kazdym razem jak u mnie byl.. a cos na co dluzej sie czeka lepiej smakuje:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasss88 Napisano Sierpień 3, 2010 a ile macie lat jeśli mogę spytać?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CiastkoWPolewieCzekoladowej 0 Napisano Sierpień 3, 2010 a jeszcze ostatanio milam taka sytuacje: robilam juz chwilke wszystko bylo na dobrej drodze o Mój tak poprostu powiedzial" choc sie polozyc kolo mnie " i mnie przytulil. spytalam czy cos nie tak, czy go bolalo to odp ze go zabolalo.. a to dziwne bo robilam to akurat delikatnie bardzo.. co mam o tym myslec? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CiastkoWPolewieCzekoladowej 0 Napisano Sierpień 3, 2010 19 i 21:) on moim pierwszym ja jego pierwsza, 4 lata razem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasss88 Napisano Sierpień 3, 2010 hmmm...mogło być tak,że zwyczajnie nie miał ochoty,nie mógł dojść (przeszło mu) a skoro spytałaś czy go zabolało to żeby się wykręcić potwierdził,że go bolało,ewentualnie mógł się poobcierać,bo wbrew pozorom usta są gorsze niż normalny seks na taką dłuższą metę,mi się zdarza czasem mimo że delikatna jestem też go uszkodzić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach