Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fottttttttttttttttociekwaa

kurde... który lepszy? mamy pierwszego i teraz żałuje.. powinnam?

Polecane posty

hej.. mam okropny dylemat... rezewując foto kierowałam sie galerią zdjęc .. i dop po czasie i wpłaceniu zaliczki znalazłam innego fotografa... czy wam zdarzyło się, ze np. fotograf mial rewelacyjną galerie a zdjiecia wyszły kipesko abo odwrotnie? ... ceny obu są bardzo zblizone... my mamy tego: http://www.foto-sacz.pl/ a zachywcił mnie ten: http://www.oskarzak.pl/sluby.php teraz przezywam jak stonka wykopki i gryze się sama z soba:(

Gość dgbhnh
i co z tego mi ani jedne ani drugie sie nie podobaja :) to tylko zdjecia :) wiekszosc zalezy od pozujacych i miejsca plenerowego

heh mając ograniczone fundusze (sami za wszystko płacimy) idziemy wraz z dewizją spełniamy marzenia ale z pewnym dystansem:) wiem, że być może zdjęcia nie są bajeczne ale nie stac nas na fotografa za np. 2000zł i w góre:) taka kolej rzeczy:) wł tez tak sobie tłumacze, że wszystko zalezy od pozujacych .. ehhhhhh.. może nie bd tak źle?:(

Gość lokatka
jasne ze nie bedzie TAK zle ;) glowa do gory :) ja sie tam nie znam na zdjeciach, ale te pierwsze mi sie podobaja :)

Gość sylek
Szczerze mówiąc zdjęcia pierwszego fotografa są beznadziejne :/ co to wogóle ma być - nie widać twarzy, jakieś liście na pierwszym planie, albo widać twarz tylko pani młodej a małżonka już nie. Ja za taką sesję nie zapłaciłabym ani 100zł :/ sorry.....

Gość lekooomankaa
no drugi fajniejszy :)

Gość ejbisi
A mnie sie wlasnie ten pierwszy bardziej podoba, fotki takie artystyczne.A ten drugi taki zwyczajny.

Gość o matko ale macie problemy
Ten drugi właśnie jest o wiele lepszym fotografem. Potrafi ukazac prawdziwe piękno, naturalnie. A te pierwsze zdjęcia świadczą tylko o niedoskonałości, braku umiejętności wyłuskiwania tego, co rzeczywiste i prawidziwe. Są takie....naciągane.....Drugie zdjęcia ukrzekają prostotą, doskonała gra kolorów.

Gość Oskar Żak
Nie żałuj też zrobi dobre zdjęcia :) , z drugiej strony zaliczka pewnie nie jest jakąś dużą kwotą. Pozdrawiam Oskar Żak