Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesele

tania i ładna sukienka- da sie tak???

Polecane posty

Gość wesele

Witam. We wrześniu idę na ślub bliskiej koleżanki, a jestem, szczerze mówiąc, spłukana... Szukałam na allegro jakichs fajnych, niedrogich sukienek, ale znalazłam tylko niedrogie :o Moze któraś z Was mi cos doradzi?

Gość Ja mato samo- taka jestem
Da się. Nie zawsze co drogie, to piękne i odwrotnie.

Gość pudernica ze szczecina
Nie wiem, co dla Ciebie znaczy niedrogo. Ostatnio kupilam ladna kiecke na wesele za 160zl w quisque. Ale to skromna sukienka, zadnych polyskow, cudow i wiankow.

Gość wesele
Na daną chwile niedrogo to dla mnie do 100 zł... :o Macie może jakieś linki?

Moze nie szukaj na Allegro, tylko w sklepach? Mozna trafic na przeceny i okazje. Linka do mojej sukienki nie zapodam, bo Quisque ma fatalnie zrobiona strone internetowa. Ale radzilabym tam zajrzec. :)

Gość wesele
Mieszkam w małym miasteczku, gdzie dużego wyboru nie ma, gdybym miała wiecej kasy, to owszem, coś by się znalazło... A jak mam jeździć do innych miast i szukać, to mi sie odechciewa ... Chyba ze chodziło Ci o sklepy internetowe ;) ale nie znam za bardzo żadnych...

Gość wesele
Przejrzałam stronę Quisque, nawet mają sklep w moim miasteczku, jutro sie tam wybiorę :)

Gość wesele
up ;)

Gość wesele
jeszcze taka, ale nie wiem jak sie bedzie układać na mnie- piersi nie mam zbyt dużych :o http://www.yourstyle.pl/index.php?p3924,fioletowa-elegancka-sukienka-o-dopasowanym-kroju-z-krzyzujacymi-sie-ramiaczkami-art-6540-3

Nie myslalam o internetowych, bo ja lubie zobaczyc, jak cos na mnie lezy zanim kupie. :)

Gość wesele
No własnie ja tak samo, dlatego do tej pory nie kupowałam ubrań w internecie, ale chyba naprawde bedę zmuszona coś wybrać

Gość wesele
Może dzisiaj wiecej osób sie wypowie :D

Gość dfhgfghfg
nie przyczytałam dokładnie tematu ale wyłapałam że coś do 100zł to dla Ciebie ok. Za tyle z powodzeniem kupisz ładną, klasyczną, nieobciachową sukienkę!!.. przeceny w większych miastach się niestety kończą a one były na to świetną okazją.. ja swoją kupić miałam właśnie w takim centrum handlowym ale jednak znalazłam ładniejszą w innym miejscy.. za 94 złote sukienka która jest chwalona itp ;).. na pewno coś znajdziesz!!

Gość BELLAAA
No pewnie że się da ja kupiłam słiczną czarną z koronką na plecach i ramionach w H&M za jedyne 79 zł : )

Gość gość
Polecam sklep danvera.pl duży wybór sukienek w rewelacyjnych cenach jestem ich stałą klientką i nigdy nie zawiodłam się na zakupach w tym sklepie:)

Gość gość
Mój ulubiony sklep internetowy to danvera :) Uwielbiam sukienki a tam mam ich pod dostatkiem ;) W tym sklepie kupuję znacznie taniej sukienki, no i nigdy nie ma problemu z rozmiarem :)

Gość gość
Sama kupuje od dawna w sklepie danvera i nigdy nie zawiodłam się bardzo duży wybór sukienek , szybka dostawa :)

Gość gość
Weszłam w linka danvera i szczerze? Większość z tych sukienek jest po prostu paskudna. Do założenia do pracy, albo w niedzielę na miasto.

Gość gość
jest sporo outletów gdzie można znaleść naprawdę piekną sukienkę ! sama niedługo idę na uroczystość rodzinną, i nie mam kasy na drogą markową sukienkę :( będę chodzić po lumpesach, najwyżej trochę się poprzerabia u krawcowej. :)