Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idzie drzewwo

Mój pierwszy raz pomozecie? proszeeee 20lat

Polecane posty

Gość idzie drzewwo

chce przezyc to z facetem ktorego kocham ale nie weim czy od razu mam rozlozyc nogi czy jakas gra wsteona?jesli juz to jak takie cos wyglada? uzyc jakiegos zelu zeby mnie nie bolalo?

Gość On25On25
Z seksem jak z tancem; kto lepiej umie/czuje prowadzi i jak to bedzie Twoj pierwszy raz i poczujesz rytm to samo wyjdzie praniu wiec nie przejmuj sie takimi glupotami; bardziej bym postawil na oprawe - muzyka, atmosfera, itp. Zel sobie daruj - i tak bedziesz miala kisiel w gaciach:D:D.

matko przenjaswietsza jak nog nie rozlozysz to nei ebdzie pierwszego razu ;) a szczerze.... to kup zel intymny, np unimil(dla mnei jest lepszy niz durex bo sie nie klei) niech facet nalozy ci troche zeliku na cipke niech wsunie palce i tam etz wysmaruje, sobie na czlonek tez moze nalozyc polecam ci pod pupe podlozyc poduszke, tylek bedzie wyzej wiec latwiej ebdzie sie dostac do srodka potem neich tylko mocno pchnie,z aboli na pewno ale taki urok pierwszego razu :)

Gość idzie drzewwo
matko jak ja sie boje mam jakas blokade psychiczna;:O dzieki z nazwe zelu muzyke swiece nie pomyslalam o tym ale moze byc milo dzieki

bez przesady z ta muzyka muzyka dla twoich uszu beda rytmiczne oddechy twojego faceta ci do ucha a ten zelik polecam na prawde moze byc tak ze nie ebdziesz potrafila przy pierwszym razie podniecic sie i odprezyc az tak bardzo bo ebdziesz myslala czy wszytsko jest ok wiec polecam zel Unimila naloz go na szparke, zeby byl lepszy poslizg

Gość idzie drzewwo
mam jeszcze jedno pytanie przzeciez nie moge lezec jak kloda??:O a moze moge?? bo nie weim co bym miala robic jaaa zalosne wiem:O:O:O

stopniowooo najpierw przytulanie, potem calowanie, potem macanie ... a jak juz sie pozancie dobzre, i swoje ciala tez, to po jakims czasie polaczcie to wszystko w jeden wieczor, przytulanie calowanie, macanie i... posuncie sie o krok dalej. sex ;d bedzie fajnie ;] ja tak mialam ;D nie wszystko od razu tylko stopniowo ;]

a co do zelu to nie radze, bo moze cie nie bolec, najwazniejsze zebys sie odprezyla i pomyslala ze go kochasz i jaki on czuly i jak jest przyjemnie. to pomaga, bo jak sie nie ma ochoty i jest sie spietym wtedy bole i jest trudno. naprawde.

no lezec jak kloda to nie bo by raczej jak gwalt wygladalao;D spokojnie nie jestes zalosna tez mialam takie mysli /:D caluj go drap lekko paznokciami po plecach i poruszaj sie w jego w jego rytmie, zebyscie sie zgrali :D to wcale nie jest takie trudne :D pozatym napeno widzialas to na filmach :D

Gość On25On25
Co to za instrukcje jej udzielacie?? Ars armandi jest w kazdym z nas. Z kazdym partnerem jest troche inaczej chyba, ze robimy to zawodowo:). Dziewczyno. Nie przejmuj sie technika i krokami. Jak juz do tego dojdzie, sama instynktownie bedziesz wiedziala co robic. P.S. Gdy bylem prawiczkiem pamietam dokladnie, ze mialem takie same obawy. Znikly podczas pierwszego razu a dziewczyna nawet zarzucala mi, ze z moja "swiezoscia" ja oklamalem.

Gość idzie drzewwo
zaklopotana zel na wszelki wypadek bede miala ale sproboje metode wszystko stopniowo:) wydaje sie mila dzieki

zaklopotana, dlaczego zelu nie polecasz? moze nie bolec?? ja wolalabym jednak uzuc zelu, nawet jezeli okazal by sie nie potrzebny takze zel dla mnie na pewno chociaz ja do swojego pierwszego razu nie zuylam ale bylam juz mocno podjarana i pijana :)

Gość załamanaaaaaaaaa
pierwszy raz miałam mieć w sobotę - wyjazd, kolacja potem wspólna kąpiel... romantyczna muzyka... wszystko wspaniale ... tylko jak już doszlo do zakładania prezerwatywy to mu opadł ... i było po sprawie ... Dodam że to był nasz wspólny pierwszy raz.

PS i tu zaraz spostuje bo mnie posadzicie o jakies kurestwo moj pierwszy raz po pijaku przezylam w 22 roku zycia z moim obecnym mezem ok? zeby nie bylo ze sie puscilam i jest moim jedynym partnerem, nie bylo innych :)

no to zel niech bedzie na wypadek, ale nie szkodzi zeby sprobowala bez zelu, jesli nie bedzie bolec to dobrze, jesli zaboli i nie bedzie umiala sie odprezyc to niech sprobuje z zelem.. ale jesli juz to nawilzaajacy.. bo rozgrzewajace itd moga piec wg mnie, wiec na 1 raz mozna sobie darowac takie ekscesy ;D