Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie do wypicia

Nutramigen

Polecane posty

Gość nie do wypicia

Czy któraś z Was piła Nutramigen ze względu na skazę białkową u dziecka? Po jakim czasie mogę się spodziewać poprawy ? synek ma stasznie obsypaną buzię, coś w rodzaju trądziku i żółte strupki.

Gość nie do wypicia
Karmię pierią, jest to mleko dla dzieci uczulonych na białko, jest wiec szansa , że objawy skazy nie będą się nasilac a może nawet alergia będzie mniejsza

wiem co to jest ale musisz to pić? odstaw mleko i nabiał i jedz co innego. jak ty pijesz nutramigen to nie wyleczysz tym skazy u dziecka, to nie lek tylko preparat mlekozastępczy. no chyba ze nie umiesz żyć bez mleka i chcesz to pić

Gość nie do wypicia
Nie piję mleka i nie jem produktów mlecznych. Od momentu urodzenia jestem na diecie, Nutramigen zalecił mi pediatra

Gość jak ci nutramigen zalecił
pediatra to chyba dziecko ma to pic a nie ty ???? moj synek nie chciał tego pic to mu dodawałam glukozy żeby bylo słodkie i stopniowo sypalam coraz mniej aż teraz pije juz samo.....

może pediatrze chodziło o to zebyś na diecie nie miała niedborów wapnia. osobiście wolałabym jeść wapno w tabletkch niż pić to ohydztwo. zapraszam na forum o alergiach, tu jest dużo doświadczonych mam http://forum.gazeta.pl/forum/f,578,Alergie.html