Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o so choodziiiiiiii

DO POSIADACZY NEOSTRADY !!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość o so choodziiiiiiii

czy wam też nie przychodzą rachunki za internet ?? babka w tp powiedziała mi tylko, że w całej pl przepisy się zmieniły, ale nie wiedzą o co chodzi i musze dzwonić i sie dowiadywać :O ktoś wie jaki teraz jest wymóg?? trzeba płacić pocztą , przez neta czy jak ? i o co wogóle chodzi? już od trzech miesięcy nie przychodzą mi rachunki :O

Gość mnie teź
:-o

Gość kasik1212
co ty opowiadasz za glupoty, ja dostaje normalnie co miesiac, ostatnio w polowie lipca dostalam rachunek

Gość mnie teź
tez nie dostaje od 3 miechów :-o

Gość o so choodziiiiiiii
no to niedługo nie będziesz dostawać, babka powiedziała, że co druga osoba przychodzi z pretensjami, że nie dostają rachunku

Gość o so choodziiiiiiii
no chyba ze zalezy to od miasta, ale jak już zmieniają przepisy, to wydaje mi się że predzej czy później wszędzie to wprowadzą

Gość mocno posolone jajeczka
jakie przepis? przepis jest taki, ze oni maja ci wystawiac faktury, a czy w formie papierowej czy elektronicznej to niewazne, ale skoro nie jestes zorientowany to pewnie nie masz w formie elektronicznej

Gość o so choodziiiiiiii
zawsze dostawałem faktury regularnie na papierze

Gość mocno posolone jajeczka
to dzwon i zadaj duplikatow! przepisy w kwestii koniecznosci wystawiania faktur za wyswiadczone uslugi -- to sie nie zmienilo

Gość kasik1212
o so choodziiiiiiii to znaczy ze od 3 miesiecy nie placisz za neostrade?

Gość xvxvxvxvx
ja jak tylko umowa sie konczy rezygnuje z neostrady !! mam liveboxa i przez sciany mi modem usb do bezprzewodowki zasieg znika ;/ badz nie laczy w ogole

Gość o so choodziiiiiiii
a jak mam zapłacic skoro nie ma rachunku? wczoraj byłem w tp to pracownik poinformował mnie tylko ile mam do zapłacenia (tyle ile mi sie nazbierało przez trzy miechy :O) i że ogólnie nic nie wiedzą, że to nie od nich zależy, ale zaraz dzwonię na błękitną linię i spróbuję sie dowiedzieć o co chodzi

Gość xvxvxvxvx
Oni tam nigdy nic nie wiedza;/

Gość kasik1212
ciekawe czy mi w sierpniu przyjdzie rachunek

Gość asssssgs
Rachunek sam pocztą już nie przyjdzie.Musisz zadzwonić na błękitną linię i poprosić żeby od nowego miesiąca przysyłali ci po staremu czyli pocztą. A zaległości które masz trzeba opłacić na poczcie za zwykłym przelewie bankowym bo odsetki rosną i będą kłopoty. Podobno wysyłali pisma do klientów z informacją że będą wystawiane e.faktury a kto się nie zgadza musi zadzwonić na podany telefon i zgłosić sprzeciw.W przeciwnym razie uznają że się zgadzamy na e.fakturę. Problem w tym że ja takiego pisma nie dostałam i nie zgłosiłam protestu a e.faktura została wysłana na mój komputer ale tu jej nie było. Podane konto przy neostradzie jest chyba zlikwidowane bo zupełnie było nieużywane i koło się zamknęło, e .faktura wysłana a do mnie nie dotarła. Ja dzwoniłam na błękitna linię w lipcu i tak mi wytłumaczono i poradzono jak to załatwić teraz i na przyszłość.

Gość zapewne coś pieprzyła
ostatnio to się tepsa tylko zachęcała do e-fektur dla nich taniej ale ty musisz się na to zgodzić :P pewnie o to chodziło i telemarkterzy jak zwykle kłamali

dokładnie ... ja niedawno przedłużałam umowę i było coś o e-fakturach ale kilka razy im mówiłam że nie chce nic zmieniać ... chce rachunki pocztą ... no i mam poczta... a może ty właśnie masz e - faktury ??

Gość asssssgs
No właśnie sama byłam zdziwiona kiedy w lipcu rachunek do mnie nie przyszedł.A dlaczego to poczytajcie sobie wyżej. Myślę że takich osób jak ja jest więcej.A tpsa ma chyba niezły bałagan.

Gość asssssgs
ktoś jeszcze nie dostał rachunku ?

Gość jaka e faktura
jak e faktura moze dojsc, jak ja im nie podalam mojego adresu?

Gość asssssgs
Przy podpisywaniu umowy o neostrade podaje się konto mailowe, więc mają i tam wysyłają. Mnie dzisiaj przysłali duplikat faktury bo będzie mi potrzebna do odliczenia ulgi na internet w przyszłym roku.

Gość gość
Jesli podpisalo sie umowe i w niej zawarte jest że korzysta sie z e-faktury to podczas zmiany na fakture papierową ponosi się karę w wysokosci 100zl lub 150zł nie jestem teraz pewien. Sam nie dostaje rachunkow mimo ze podalem adres e mail co jest dla mnei dziwne.. dzwonie dzis do orange i oczekuje wyjasnienia.

Gość gość
Ja od 2 miesięcy nie dostaje rachunku a gdy chce się zalogowac i sprawdzić czy dostałem e faktore to jakiś błąd wyskakuje

Gość gość
A ja od marca tego roku nie dostawałam rachunków za internet, dopiero w sierpniu przyszly mi zalegle faktury, a jak do niech zadzwonilam to powiedziali ze wszystkie rachunki przychodza na maila, bo rzekomo zgodziłam się aby moja rachunki przychodziły elektornicznie za co jeszcze musze zapłacić 20zł. Bradzo to dziwne, bo ja im zadnego maila nigdy nie podawalam i na poczcie nie mam ani jednej wiadomości z e-faktura. Co wiecej dzowniac tam trzeba wstukac swoj numer telefonu gdy sekretarka o to poprosi. Ani numer telefonu, ani indentyfikator nie zadzialam tylko dopiero numer telefonu mojej kolezanki. Czy to całe zasrane orange nie jest normalne!!