Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gagaaaaaaaa

Wierzycie we wróźki?

Polecane posty

Gość Gagaaaaaaaa

Miałescie jakies doswiadczenia?

Gość Gagaaaaaaaa
słuchajcie:) ja myslę ze to co one nam odpiszą jest zależne od zadanego pytania:) Ja wczesniej zadawałam takie czy on mnie naprawdę kocha? 3 wróżki odpowiadały si:) Wnioskowałay coś tam z pytania...ze skoro pytam czy naprawdę to musiał mi mówic ze kocha...wiec one potwierdzają:) Dokładnie za tydzień zapytałam kolejne 3 wróżki czy on do mnie wróci wszystkie pisały nie wróci ma już inną nie kochał itp. Nie wytrzymałam i do jednej z nich napisałam jak to mozliwe? ze nie kocha jak tyudzień temu wróżyłaś mi i twierdziłaś ze on tylko mnie kocha tylko ze mną chce być itp.a przez tydzień taka zmiana? Pani zaraz odpisała ze pomyliła wróźby:P ze tak oczywiscie kocha ble ble ble.. Dzisiaj zapytałam inną:) Zadałam pyt jak ułozy sie nasz związek:) Tylko tyle:) Odpisała ze on jest mną znudzony ze nic z tego nie bedzie ale poznam miłosc zycia czułego dobrego itp. Odpisałam jej czy to oznacza,że Mój pan okłamywał mnie ze chce ze mną być i ze mnie kocha? Zaraz napisała:) wczesniej nie mówiłaś ze on wyznal ci miłosc:) ale teraz karty pokazują ze tak on jest szczery mysli powaznie o Tobie.I ta miłosc którą odpisałam to będzie własnie z nim:) Porażka:) coś cienko umia kłamać:P Dodam tylko,że z tym Panem nie mam juz od kilku tygodni kontaktu:P