Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalibabka___24

ciche wody brzegi rwą i odwrotnie!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kalibabka___24

No i kolejna koleżanka utwierdziła mnie w przekonaniu że kobiety ktore maja jednego partnera w łóżku prędzej czy później zdradza..nie jest to reguła ale śmiesza mnie mężczyźni którzy twierdzą że na całe życie chcą dziewicy..oj biedni wy i głupi..może i będzieci pierwszymi ale nie ostatnimi uwierzcie. To już trzecia koleżanka która tworzyła kilkuletni związek, ba nadal tworzy i miała jednego partnera seksualnego no i puściła sie z innym. I to wcale a wcale zadna nie ma ukrytych, dziwkarskich zachowań, normalne, studiujące, pracujące, miłe spokojne dziewczyny. Argumentuja to tak, że chciały zobaczyć jak jest z innym i ta myśl nie dawała im spokoju, jedna ma romans juz poł roku z kolega z pracy a za rok wychodzi za mąż. Ja mam za soba kilku partnerów seksalnych a teraz od 5 lat tworze szczęśliwy związek i ani myślę dotknąć innego. Myślcie sobie biedaki że bierzecie cnotke czystą i niewinną oj przejedziecie się przejedziecie.

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kolejna puszczalska :/

Gość kalibabka___24
Heh wlasnie nie....bogata mam przeszłośc oj bogata...kilkudniowe imprezy, zdarzył sie jednorazowy seks,teraz jestem w pełni wybawiona, wyszalałam sie porządnie a teraz tworzę ciepły, szczery związek. A męzczyźni moich " porządnych" koleżanek maja rogi jak stąd do Las Vegas :D

Gość kalibabka___24
jasne, jak widze te ich ciapy, te spróbowały seksu na boku a tamci niczego nieświadomi wiją im gniazdka, remontuja mieszkania, planuja śluby, chwila sie swoimi kobietami...aż mi głupio jak to widze.

Gość bardzo możliwe ;)
nigdy nie uwierze ,że jak taka trzyma do slubu to ,że sie nie puści będąc w stalym związku

Gość sdfsdfdsfd
Zgadzam sie z Toba,to samo tyczy sie facetow,oni maja jeszcze wieksza faze na punkcie tego zeby miec doswiadczenie. Śmiem nawet twierdzic ze czesciej zdradzaja faceci ktorzy mieli tylko jedna laske niz kobiety bez doswiadczenia. Widze po swoich kolegach jakie maja poglady :o Mam kolege ktory ozenil sie ze swoja pierwsza dziewczyna,on tez byl jej pierwszym. I mimo tego ze zycze mu jak najlepiej to mam nieodparte wrazenie ze ten zwiazek nie jest tym na cale zycie...