Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfffsfsffr

jak powiedziec przyjaciolce zeby przestala uzywac moich kosmtykow?

Polecane posty

Gość sfffsfsffr

juz raz jej mowilam i nie dotarlo, wlasnie wyszla z lazienki i pachnialo moim maslem kokosowym... jak jej to powiedziec delikatnie?

Gość Agabag
Zacznij używać jej, może przyjmie aluzję!

Gość nlfdknk
nie zostawiaj kosmetyków w łazience. jak zapyta co się z nimi stało powiedz, że co wchodziłas do łazienki to coraz mniej ich było i że nie rozumiesz jak można używać cudzych kosmetyków bez nawet zapytania.

Gość tania jania
wprost, inaczej nic to nie da, po prostu powiedz jej, że nie masz nieograniczonej kasy i nie chcesz sponsorować jej kosmetyków, oczywiście, skończy się pewnie obrażaniem no ale takie zachowanie nienajlepiej świadczy o twojej koleżance opcja II taka ostra, słyszałam o tym od swojej koleżanki, wprowadziła ona do pojemnika z niewielką ilością kosmetyku jakiś środek, moooocno rozgrzewający, jak się dziewczyna posmarowała po kąpieli to był to ostatni raz, kiedy użyła nie swoich rzeczy, trafiła do dermatologa z uczuleniem...ponieważ nie chciała się przyznać, że użyła balsamu swojej koleżanki wszystko rozeszło się bez kłótni

Gość Shiny1919
Ja bym powiedziała.... Nie masz swoich kosmetyków tylko moich musisz używać....??????/ Powiedziałabym to z pretensją.... Albo poprostu... Bądź tak dobra i PRZESTAŃ UŻYWAĆ MOICH KOSMETYKÓW

skoro to Twoja przyjaciółka proponuję poważnie i szczerze porozmawiać,powiedz,że sobie tego nie życzysz

No wiesz, ja bym wlał do któregoś jakiejś silnie żrącej substancji. W koncu twoje buteleczki i możesz w nich trzymac co chcesz :D