Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szary burek

czego ona chce?

Polecane posty

Rozstaliśmy się kilka miesięcy temu. Nie utrzymywalismy kontaków. Zadzwoniła do mnie i złożyła życzenia urodzinowe, przy okazji wyrażając pretęsje, że ja o jej urodzinach zapomniałem. Potem zaczęła wywnętrzać się o swoim obecnym, używając baaardzo wielkich słów - od pierwszego momentu uważa go za faceta swojego życia, będzie z nim dopóki on żyje, musiała o niego walczyć, itp. Przy każdym pożegnaniu życzy mi szczęścia, sprzyjającego losu, pogody ducha itd.

Gość samanta21
Ni myśl o niej i najlepiej tel od niej nie odbieraj. Życzy Ci szczęścia? Wątpliwa sprawa.

Gość jakie to romantyczneeeee
może ma wyrzuty sumienia a może źle ją traktowałeś i teraz pokazuje jaka wreszcie jest szczęśliwa

chce bys - byl zazdrosny - sie zemscic - nie zyczy Ci szczescia jakie to proste...:-O

Mi akurat musi pokazywać jaka jest szczęśliwa? A to dobre. To ona chciała odejść, zresztą to była obopólna zgoda.

Gość miło się czyta:)
może martwi się o ciebie, że nie ułozyłeś sobie życia?:)

Pewnie bym sobie ułożył jakbym o niej ciągle myslał i zakreślał w kalendarzu dni jej świąt. Raczej nic o moim zyciu nie wie, nie utrzymywaliśmy kontaktów. Skąd tak troska o mnie?

tylko nie bzykanie, bo jak ja bzyknie to Ona powie ze za nia szaleje, a ja pozniej sie okaze ze chcial ja tylko bzyknac to bedzie ze ja wykorzystal chociaz sama tego chciala i bedzie mial chlopak wieksze jazdy niz teraz

Skąd ta troska, było do "miło się czyta" apropo "martwi się, że nie ułożyłem sobie życia". Też raczej tej troski nie widzę i dziwię się tej grze, którą ona zaczyna prowadzić, że też nie szkoda jej czasu. Zadzwoniłaby do niego - tego obecnego - i to mówiła. Byłoby bardziej zrozumiałe.

sprawdza czy czujesz jeszcze do niej miete z rumiankiem :D

yeez mieta z rumiankiem...strzal w 10! bo to na ból brzucha, ktory ta istota probuje wywolac w Autorze. Niech, niech, niech zadzwoni do bylego...bla bla bla..jej to powiedz i kaz wiecej do siebie nie dzwonic mowiac najlepiej ze Cie to juz nie interesuje i Ciebie to juz nie dotyczy.

Próbowałem delikatnie to załatwić, pytając czy przypadkiem numerów telefonów nie pomyliła. Kilka miesięcy temu ktoś wieczorem obrzucił okna mojego mieszkania jajkami. Coraz bardziej zaczynam mysleć, że to ona.

Coraz bardziej zaczynam mysleć, że to ona. Coraz bardziej zaczynam myśleć, że coraz bardziej zaczynasz mysleć.

pewnie chodzi jej o twoja zazdrosc... jak mozesz nie byc zazdrosny o nia:-D?

Wiesz co "zawsze szczery" i jeszcze zadzwonię do niej i powiem jaką mam teraz dupę i że planujemy ślub.

Wiesz co "zawsze szczery" i jeszcze zadzwonię do niej i powiem jaką mam teraz d**ę i że planujemy ślub. idz na calosc, powiedz, ze zostales szejkiem i bedziesz mial 5 zon! a co!

burek a nie wystarczy powiedziec "sluchaj jestem juz zajety i moja dziewczyna sobie nie zyczy zebys dzwonila" - proste?

Gość całkowicie czarny kot
niczego nie chce - jest miła

Na "miła" wystarczyłyby same życzenia. Bez tych wielkich słów. A jak myslicie - kocha tego obecnego? Chyba mnie bierze!!!