Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoły guguśśśś

Zsikała się ze śmiechu !!!!!!!!!! Zobaczcie to.

Polecane posty

Gość wesoły guguśśśś

Wczoraj sobie wracałem pociągiem z pracy z kumplem. Piliśmy drugie piwko i już trochę się chyba za bardzo wyluzowaliśmy i zaczęliśmy głupoty gadać. Ja mam dobrą gadkę , zawsze jak coś mówię to inni się wiją ze śmiechu. Opowiadam kumplowi jak podrywam dziewczyny. No i opowiadam mu jak kiedyś gadałem z dziewczyną a ona w pewnym momencie puściła bąka ze śmiechu a ja udawałem że nie słyszałem podczas gdy tak naprawdę nie wiele brakowało żebym parsknął ze śmiechu :D Właśnie w tym momencie nagle kumpel zaczął się śmiać patrząć na krocze dziewczyny która stała obok mnie. Ja patrzę a ta ma mokro koło cipy :D Za chwilę spojrzałem na jej twarz a ta cała czerona jak burak. Ludzie się na nią patrzą jak na głupią a ona zmieszana nie wie co zrobić. Nigdy nie sądziłem że kogoś obcego może tak śmieszyć coś co się do niego nie mówi :D Kilka razy wcześniej na nią zerkałem i chichrała się trochę ale żeby aż tak :D Kurwa cyrk na kółkach co nie ? :D

Gość skąd gugusiu jesteś
skąd gugusu jestes

Gość :)jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
:)

Gość jakiśtamfufcio
guuguś z Gogusiowa pewnie :) tam się tacy chowają :P

Gość massssakrrrrra jakaś .
ale pewnie miała problemy z nietrzymaniem moczu albo po prostu bardzo jej się chciało sikać i nie wytrzymała... masakra

Gość o maaaj gad
nie wiem chłopczyku debilny co bierzesz ale najwyzsza pora to odstawic....palant z ciebie jakich malo...