Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokojambo888

Pyatnie do Panów

Polecane posty

Gość kokojambo888

Powiedzcie, czy dziewczyny z którymi uprawialiście seks w większości były tam na dole wydepilowane i gładkie, czy może nic nie robiły z tymi włoskami????

Gość jisuw
wydepilowane na zero

wydepilowane na zero badz maly paseczek nic dodac nic ujac to w dziesiejszych czasach norma Jak masz nieogolona to na starcie jestes skreslona Chyba ze spotykasz sie z jednym z obroncow krzyza :) to oni takie lubia

pani_mądra nie wyobrazam sobie aby moja kobieta miala lizac mojego lizaka zarosnietego wlosami ;D

wstydzisz sie krzyza? bo nie rozumiem. kazdy ma swoje poglady i zdanie, nie musisz sie z nim zgadzac ale uszanuj

wstydem było pochowanie Kaczyńskiego na Wawelu bo niczym sobie na to nie zasłużył. A krzyż to symbol tej tragedii i nie liczy się to gdzie będzie on stał tylko czy będziemy o tym symbolu pamiętać

wstydze sie tych osob ktorzy w ten sposob sie zachowywali. Jestem katolikiem i nie pisz mi takich rzeczy. Rownie dobrze zydzi moga postawic swoj symbol przed PP satanosci ,i inne wyznania bo jesli krzyz ma stac to dlaczego ich symbole nie ? Nie chce mi sie na ten temat polemizowac temat rzeka.

Jestem z krakowa Rownierz nie podobalo mi sie to ! Lecha w krk nie chcialem ale kim ja jestem aby o tym decydowac? Tylko mieszkancem krakowa !

nie ale dlatego sa gusta i gusciki Jednemu to pasuje drugiemu cos innego... domyslam sie ze masz duze wareczki :) moj kolega uwielbia im wieksze tym lepsze ! raz mial taka kobiete co miala takie slimaki ze zwariowal jak jego rece duze :D lizal i ssal jak tylko mogl nie mogl sie nacieszyc.. kwestia gustu jak mowie...