Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bubbamusic

Pewnie juz byl, przepraszam z gory:)

Polecane posty

Witam serdcznie:)Widze ze tu jest skarbnica wiedzy tylko ze ja jestem nie internetowa i starsznie mi idzie szukanie czegos tak wiec napisze o co mi chodzi i pewnie juz ktos o to pytal to prosze nie bic:)To zaczynam, mieszkam w UK od 4 lat przylecialam tu do nazeczonego ,odrazu po przylocie dostalam prace przez agencje i pracowalam tam ok 26 tygodni.Kilka tygodni pozniej zaszlam w ciaze mial byc slub heja i cala reszta ale sie okazalo ze mam zaczekac. Ciaza byla zagrozona tak wiec zasiadlam w domu, i w nastepstwie poswiecilam sie wychowywaniu corki wszystkie benefity ktore pobieramy czyli child tax working tak i housing tax przelewane sa na konto mojego partnera po urodzeniu dziecka moj partner rozwiajal sie zawodowo i zaczal studiowac i stalam sie dla niego srednio inetresujacym partnerem do zycia .Siedze w domu jak mebel. Teraz jestesmy w momencie rozstanie zawsze byl to buzliwy zwiazek ale doszlo bicie mnie i musze juz zabrac zycie w swoje rece tylko ze nie wiem jak i co:( jestem tu sama bez przyjaciol zaszczuta w czterech scianach nie chce zeby moja coreczka na to wszystko patrzyla nie mam pojecia do kogo sie zwrocic o rade czy mi sie naleza wogole jakies pieniadze?czy jest szansa ze dam sobie tu rade finansowo?I gdzie mam sie udac zeby to wszystko ogarnac? Z gory bardzo dziekuje za odpowiedz

Gość Kamcia3343
Idz do Job Center Plus , powiedz że partner Cie chce wyrzucic z domu , znajda dla Ciebie i dziecka jakis lokal zastępczy ale prawdopodobnie na miesiąć, w tym czasie może pomogą Ci z tymi wszystkimi benefitami moze dostaniesz socjalne mieszkanie ?

może jakieś schronisko dla matek z dzieckiem? no i idź do socjala po informacje jak mogą pomóc