Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurtuje mnei to

dziewczyna nie nosi pierścionka zaręczynowego

Polecane posty

Gość nurtuje mnei to

kupiłem jej pierścionek za prawie 2 koła mówiła że się podoba ale nigdzie w nim nie chodzi, zastanawia mnie dlaczego tak jest, tłumaczy się że nie lubi chodzić w pierścionkach, tylko że przed zaręczynami ciągle nosiła taki jeden, nie wiem co jest grane

Gość żona milionera
może kłamie..moze nie podoba jej sie..albo robi ci na złosc..

Gość gupia peezda
może jej się nie podoba i nie chce ci robić przykrości mówiąc to wprost? cena to nie wszystko ;)

Gość pij sok
no to cos podejrzanego....a jak nie bedzie nosilam obraczki to dopiero bedzie

Gość jakiś krezus jesteś
zamiast odłożyć te 2 koła na wesele, a jeszcze lepiej - na początek wspólnego życia, kupujesz pierścionek, którego ona nie nosi.

Gość nurtuje mnei to
chodziła z kolezankami i oglądała i ten jej się podobał, nie chciałem takiej sytuacji, ale nie nosi go i mnie to denerwuje

Gość nurtuje mnei to
to był zaręczynowy zapomniałem napisać

Gość pij sok
wiesz wcale sie nie dziwie....ja bym chciala dostac pierscionek zareczynowy i nawet jakby byl najbrzydszy na swiecie to bym w nim chodzila:):):) moze sie kiedys doczekam

Gość podszywom...
sorki, ale jak wyobrażacie sobie wspólne życie nie potrafiąc teraz się ze sobą dogadać w sprawie pt. czemu ona nie nosi pierścionka??

Gość wiem dlaczego tak robi
bo ty jej kiedyś dałeś byle jaki pierścionek, ten przed zaręczynami a ona wtedy chciała miec ładny, więc teraz jak po zareczynach dales jej drogocenny to ona ma go w du pie. Ona chce pokazac ze jej juz nie zalezy na drogim i ladnym,. Ja tez mialam jeden pierscionek byle jaki przed slubem, a po slubie ten szmaciarz kupil mi jeden bardzo drogi ale mi sie nie spodobal, to polecial i kupil mi jeszcze jeden ktory mi sie juz spodobal. Wnerwilo mnie to, ze kiedys jak bylismy razem jako chlopak i dziewczyna to nie kupil mi ladnego mimo ze go bylo stac, a teraz po slubie chce pokazac ludziom ze on o mnie dba. Szmatlawiec jeden. Nie nosilam jego pierscionkow juz, mimo ze sa drogie.

Gość Agniś
a moze ona ma kogos na boku i nie chce zeby on wiedzial ze jest juz zajeta a co gorsza zareczona

Gość nurtuje mnei to
to jest pierwszy powazniejszy problem u nas, zawsze wszystko układało się, jej odpowiedzi są wymijające, jak rozmowa nie pomoze to zadam pytanie czy chce byc ze mna czy nie, żebym wiedział na czym stoję

Gość nurtuje mnei to
pomyslałem że może kogoś ma i sprawdzę to

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
wiem dlaczego tak robi o kur... ale tępa strzała co za myślenie, nie traf na mnie cipko

jakby by nie byl to bym nosila... :/ nie wiem co jest grane ja jak dostalam pierscionek.. od razu mi go wlozyl i zdjelam go moze kilka razy.. do czyszczenia itd a tak nosze na caly czas przy sobie na palcu... (ps. jutro juz bedzie rok jak go mam :))))

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
wiem dlaczego tak robi to po co idiotko z nim byłaś? po chuj mu marnowałaś życie ?

Gość żona milionera
wiem ma racje....moze o to chodzi.. ja bym nosiła, bo lubie pierscionki:) od ukochanego tymbardziej:)

Gość nurtuje mnei to
nigdy nie kupowałem jej piesionków, kiedyś jakąs broszke naszyjnik bielizne ubranie więc nie sądzę że to to

Gość żona milionera
to ci pokazuje, ze ma cie w d.... i go nie nosi.

Gość nurtuje mnei to
brzydko to zabrzmiało, jeśli nadal będzie tak postepować to zerwę z nią, chyba nie ma sensu się męczyć

Gość wiem dlaczego tak robi
co sie mnie czepiasz czmochu jeden! Napisalam swoja wersje, jak to rozumiem. Bo ja tez mialam sytuacje kiedy mi zalowal przed slubem a po slubie na pokaz dawal mi pierscionek za grube tysiace a jak mi sie nie spodobal to kupil drugi jeszcze tego samego dnia. Szmaciarz nie chcial we mnie inwestowac przed slubem bo bal sie ze go jeszcze rzuce a on straci forse na pierscionek. Ty widze ze jestes taki sam, no wiec ona takk samo postepuje jak ja. Głupoto jedna!

Gość ja bym też nie nosiła
ale uprzedziłam już o tym chłopaka. Uważam że to bzdura, jeszcze co innego jak ktoś często nosi pierścionki, ja nie noszę, i taki wyjątkowy pierścionek zaręczynowy do dżinsów wygląda moim zdaniem idiotycznie, poza tym przeszkadza w codziennych czynnościach - wciąż bałabym się że go zgubię, a przecież to taka droga rzecz. Po co komu pierścionek zaręczynowy?

Gość 147852963
wiem dlaczego tak robi ale jesteś pusta hahaahah, widocznie miał takie powody a poxniej sie przyzwyczaił ze dajesz dupyi gotujesz obiadki to ci kupił hahah

ja bym też nie nosiła- w czym Ci przeszkadza ?? mi jakos w niczym. i zgubic tez nie zgubisz jak bedziesz miala dobry rozmiar .. :o sam Ci nie spadnie. Po 2 jakos nie wyglada strasznie do jeansow :) po prostu sie chyba czegoisz boisz..:o

Gość nurtuje mnei to
też nic nie mowiłbym gdyby nie nosiła pierścionków, ale nosiła przed zaręczynami cały czas i zastanawia mnie ta zmiana, mogła powiedzieć że boi się zgubic i zrozumiałbym, ale głupie tłumaczenie że nie lubi pierścionków mnie nie przekonuje jak wiem że jest inaczej

Gość żona milionera
brzydko ale prawdziwie...bo jezeli jej sie podobał..i nie nosi..to znak, ze jawnie pokazuje ci ze ma cie własnie w d....

Gość ja bym też nie nosiła
No mi akurat przeszkadza - ale nie mam nic przeciwko osobom, które noszą i lubią - to nie moja sprawa.