Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nurtuje mnei to

dziewczyna nie nosi pierścionka zaręczynowego

Polecane posty

Gość wiem dlaczego tak robi
Widocznie jej żałowałes na wszystko i ona pokazuje że jej nie zależy juz na twoich SPÓŹNIONYCH prezentach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość nurtuje mnei to
pewnie że próbowałem, zawsze zaczynam od rozmowy, tylko nie saysfakcjonują mnie jej odpowiedzi, mam wrażenie że próbuje unikać rozmowy, chciałbym wiedzieć jak jest bo jeśli nie chce ze mną być to niech mi powie prosto w oczy, lubię szczerość

Gość nurtuje mnei to
wiem dlaczego tak robi a co ty możesz wiedzieć o tym? nie mierz wszystkich swoją miarą, to że twój chłopak ciebie nie doceniał nie oznacza ze ja tak robiłem

a jeszcze mam nadzieje ze twoj pierscionek za te dwa tysiace wala sie wsrod jej zuzytych,smierdzacych skarpetek !!!!

i co ona mowi ? jak ja chce sie dowiedziec czegos od mojego narzeczonego to sie dowiaduje... nei rozumiem jak mozna rozmawiac i niczego sie nie dowiedziezc ...

Gość nurtuje mnei to
wiem dlaczego tak robi widzę że wylewasz swoje żale biedna istoto, ale mi ciebie nie jest żal, widocznie zasłużyłas na takie traktowanie, po wpisach widać że nie reprezentujesz zbyt wiele swoją osobą

Gość nurtuje mnei to
mężczyzni są konkretni i nie owijają w bawełnę jak kobiety, ona nie chce rozmawiac na ten temat i jak ja mam to odbierać? jesteście kobietami to doradzcie jak mam do niej dotrzec

Dobrze ci tak! Teraz już wiesz że byłes nie fair ze swoja dziewczyną bo ona nie chce nosić twojego zaręczynowego pierścionka na który wybuliłes tyle forsy. Co jest nie tak z tobą, że ona ci się boi wygarnąć pradę w oczy, dlaczego to nie chce nosić twojego zafadjanego pierścionka. Skąpa świnio!

... a może po prostu ten pierścionek jest dla niej taki cenny, że boi się, że nosząc go, on się zniszczy albo go zgubi? :P

Gość nurtuje mnei to
wiem dlaczego tak robi skąd w tobie tyle jadu? znowu w zyciu ci nie wyszło? i tak rozwiążę to sprawę, na początku dyplomacja później działanie

Gość sghj
moze zapomniales o jakiejsc rocznicy ? i ma focha ? pomysl :) ja kocham pierscionki nawet te za 20 zl :) jak kupilam sobie 3 lata temu to do dzis je nosze :) nawet jak bylam na soolarium to nie sciagalam :) A taki od narzeczonego to chyba bym nawet posciagala wszystkie :) zeby wlasnie tamten sie wyroznial :P

Gość katiess83
Może dopiero jak dostała od ciebie pierścionek uświadomiła sobie,że nie chce za ciebie wyjść? .....Albo ma jakiś żal do ciebie o cos-ja też nie nosiłam po to zeby zrobić na złość swojemu facetowi-a wiedziałam ,że zrobie mu tym przykrość...

Gość nurtuje mnei to
to niech mi powie że nie chce ze mną być i nie marnuje mi czasu, nie chce być z kobietą która stroi mi fochy i unika rozmowy, zawsze jest ktoś lepszy, chce z nią być, ale nigdy nie będę prosił i błagał zeby ze mną była, mam swój honor

Gość katiess83
to powiedz ze skoro nie nosi pierscionka to niech ci go odda i po sprawie.

Gość anette11111
może boi się że go zgubi albo zniszczy albo oczko jej odpadnie. Wiesz, jest taki przesąd że jak wypadnie oczko z zaręczynowego to nieudane małżeństwo. Może jest zabobonna?

Gość katiess83
Mi gdyby odpadlo oczko to zaniosłabym do reklamacji.... ;)

Gość kochanna ewwa
ty katiiie nie nosiłaś? to moze powiedz autorowi dlaczego? o co byłas zła??

Gość sssssssssssss
A pomyslales o tym, ze moze ona nie chce go zgubic? A moze jest goraco i od noszenia pierscionkow puchna palce? A moze trzeba po prostu z nia porozmawiac, a nie za jej plecami robic z igly widly i snuc plany jak ja zostawic? Moze wrecz przeciwnie zalezy jej na Tobie a nie na pierscionku, moze denerwują ją komentarze kolezanek jak to ja facet rozpieszcza..moze chce partnerskiego zwiazku i nie jest w stanie sie Tobie za ten pierscionek zrewanzowac? moze nie chce czuc sie kupiona? Dorosli ludzie ze sobą rozmawiają a nie kłoca sie o takie bzdety jak zakladanie badz nie zakladanie pierscionka, jesli ktos chce zdradzic rownie dobrze moze to zrobic w pierscionku/obraczce, malo jest takich przypadkow?