Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uda mi się !

Odchudzanie z AquaSlim czas zacząć. Zapraszam!

Polecane posty

Gość Uda mi się !

Witam :) Od jutra zaczynam odchudzanie z Aqua Slim. W ciągu miesiąca chudnie się nawet 10 kg. Zdrowo i szybko. Zachęcam do wspólnego odchudzania razem ze mną. Jeśli będzie ktoś zainteresowany to pisać a ja przedstawię szczegóły odchudzania. Cena nie jest wielka bo 1.99 zł to cena za jedną saszetkę. a jedna saszetka na cały dzień starcza. Zapraszam wszystkich co po 2 dniach chcą na wadze mieć mniej o 1 kg. Efekty widoczne odrazu.

Gość Uda mi się !
Aqua slim to suplement diety. Zmniejsza apetyt. Ja zamierzam pić wodę z AS i do tego jakieś ćwiczenia dołączyć i bieganie. Z jedzeniem to wiadomo. będę jaadła co chce tylko nie tłusto nie słodycze nie napoje gazowane a herbatka wspomagająca odchudzanie np. AS ma też przyspieszyć metabolizm. Dodam że mam 161 cm wzrostu i 60 kg żywej wagi. A ważyłam 65 nawet. ale sama schudłam w miesiąc 5 kg.

Gość TysiaKamisia
Witam:)Chetnie sie przyłącze.

Gość muszę Was zmartwić
ale nie działa

Gość a moje zdanie jest takie
Ja też próbowałam i nie działa

Gość TysiaKamisia
Tzn.zwykła strata pieniedzy?

Gość kroczacy nick
Tyle jest z tego pożytku, że wypijesz butelkę wody. Na mnie też nie działa, ale lubię podsłodzoną mineralną, skoro już to kupiłam:)

Gość TysiaKamisia
Czytałam wiele pozytywnych opinii.Oczywiscie działa w połączeniu z dietą.Nadal zastanawiam sie,kupic czy nie?;)

Gość Uda mi się !
Witam! Ja zachęcam aby każdy spróbował. Na niektórych nie działa z powodu tego że się obżerają a do tego trzeba dołączyć dietę i sport , ja osobiście idę na mój głos ale znam wszystkie pozytywne opinie. I przepraszam 2 zł uważasz za stratę pieniędzy droga koleżanko? to żaden majątek.

Gość Uda mi się !
Witam ! Dziś chciałam przedstawić moje wymiary: Waga : 59 kg Talia: 73 cm Biodra: 94 cm Kl. piersiowa: 79 cm Ramię: 30 cm Udo: 53 cm Łydka: 34 cm I to na tyle. Wczoraj wieczorem jeszcze pobiegać poszłam. A co zjadłam napiszę wieczorem. Dziś cały dzień prawie będę na kafeteri. Z przerwami małymi na ćwiczenie i na bieganie.

Gość ja używałam AS
przez półtora miesiąca stosowałam aqua slim i faktycznie schudłam ale nie wiem czy to zasługa AS czy stresu który w tym czasie miałam (na mnie stres działa odchudzająco) Dlatego jak znów będę w p=Polsce zamierzam znów kupić AS i spróbować jeszcze raz. Poza tym woda z AS dużo lepiej mi smakuje :) Ja mam 169 ważę 54-55kg i chcę tylko zrzucić resztki tłuszczu z brzucha i bioder

WITAJCIE JA ZACZĘŁAM DZIŚ RANO WYPIŁAM JUŻ PÓŁ BUTELKI. NIEKTÓRZY MÓWIĄ ŻE SMAK WODY JEST NIEDOBRY MI AKURAT NIE PRZESZKADZA. HMM W BAJKI NIE WIERZE WIEC DO PICIA AS DOKŁADAM DIETKĘ I KRECENIE HULA HOP TAK OK 10-15 MIN DZIENNIE ZOBACZYMY MOŻE SIE UDA;P PZRECZYTAŁAM WIELE OPINI ZARÓWNO NEGATYWNYCH JAK NIE POZYTYWNYCH I STWIERDZIŁAM ŻE PÓKI NIE WYPRÓBUJE TO SIE NIE PRZEKONAM O DZIAŁANIU TEGO NAPOJU;P WIEC NIE ZOSTAJE MI NIC INNEGO JAK WŁĄCZENIE SIE DO DYSKUSJI;P

ZAPOMNIAŁAM JESZCZE DODAĆ ŻE NA CHWILE OBECNĄ WAŻĘ 77 KILO PRZY WZROŚCIE 163 TRAGEDI NIE MA ALE ZAMIAST 7 TO WOLAŁA MBYM MIEĆ Z PRZODU 6;P

Gość Uda mi się !
Witam! Razem nam się uda :)

Gość Uda mi się !
Ja też tak uważam.

Gość TysiaKamisia
Witam.Nie uwazam,ze 2 zł to majątek,ale chciałam kupic całe opakowanie wiec to troszkę kosztuje.Tak czy siak, kupiłam 7 sztuk:)Tak na próbe:)

Gość sdffyrrssaw
ja pilam miesiac codziennie i nic....ehh szkoda kasy...

Gość TysiaKamisia
Ja od dzis zaczynam, z dietka oczywiscie:))

przyłączam się! :) ja też zaczęłam pić AS :) co prawda 1,5L piłam przez 3 dni, ale będę konsekwentna i codziennie 1,5L minimum. oprócz tego oczywiście jestem na diecie:). a smak jest całkiem znośny:P. pozdrawiam serdecznie🌼!

Gość TysiaKamisia
Smak całkiem całkiem.Ktos wie cos wiecej o efektach tego specyfiku?

Gość Uda mi się !
Przyznam szczerze że do d*py mój dzisiejszy dzień. zjadłam tak: *2 tosty *2 batony fittness *a teraz na kolacje kluchy Wiem wiem słabo;p Ale jutro będzie lepiej.

Gość Uda mi się !
i porzeczki czerwone też jadłam. A u Was jak ?

Gość WxW
Odchudzałam się na tym 2 tyg. Tylko woda z ciała poszła. Nic więcej... 3 kg.

Gość Uda mi się !
Dobrze. Na jednych to działa na innych nie. U mnie większych efektów nie ma bo to dopiero 2 dzień.

WITAJCIE DZIEWCZYNKI:D:D JA PIJE JUZ 2 DZIEN CO PRAWDA EFEKTÓW JESZCZE NIE MA ALE PRZECIEŻ TO NORMALNE HEHE DIETKA JEST ZMIENIŁAM NAWYKI ŻYWIENIOWE TERAZ JEM 4 POSIŁKI DZIENNIE A NIE 2 JAK MI SIE TO ZDARZAŁO;) NA SNIADANKO ZJADŁAM BUŁECZKE Z SAŁATA CHUDĄ WĘDLINKA I POMIDORKIEM MNIAM:) DO TEGO HERBATKA :)

EHH TYLKO MAM JEDEN PROBLEM...WAGA MI SIE CHYBA POPSUŁA WAŻYĆ SIE NIE MOGE EH ALE TO NIC CENTYMETR ZOSTAJE;)

Gość Uda mi się !
No centymetr też dobra rzecz :)

Gość haniaaa211
kurcze, mam nadzieję że na Was aquaslim podziała..mi waga po tym wogóle nie spadła..no może z pół kilo..ale za to energii ma sie znaaacznie wiecej:) powodzenia;*

Gość Uda mi się !
Dziękujemy bardzo :*