Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uda mi się !

Odchudzanie z AquaSlim czas zacząć. Zapraszam!

Polecane posty

Gość TysiaKamisia
Ja jestem drugi dzien na A.S.Za tydzien wskakuje na wage i zobacze jak zadziałało.Pilnuje dietki...Powodzenia Dziewczynki:)

Gość Uda mi się !
no ja też. Już jutro trzeci dzień. Zamierzam: *Przestać jeść *codziennie rano intensywnie ćwiczyć i biegać. Tak ze dwie godziny *pić wodę z aqua slim

NIE REZYGNUJ Z JEDZENIA JEWSLI ZAMIERZASZ INTENSYWNIE CWICZYC TO NIEZDROWE I NIEBEZPIECZNE WYNISZCZYSZ SOBIE ORGANIZM I WPADNIESZ W ANEMIE A UWIERZ MI WIEM CO MOWIE BO ZYWIENIOWCEM JESTEM JESC MOZNA WSZYSTKO TYLKO Z GŁOWĄ I W NIEPRZESADNYCH PORCJACH I MINIMUM 4 POSIŁKI DZIENNIE PRZY UPRAWIANIU SPORTU OK 5 POSIŁKOW ORGANIZM POTRZEBUJE ENERGI..POZDRAWIAM:)

ZAPOMNIAŁAM DODAĆ ŻE TEGO TYPU ODCHUDZAZNIE CZYLI TAK ZWANE GŁODÓWKI TO NAJLEPSZA DROGA DO EFEKTU JOJO A TEGO PRZECIEZ ZADNA Z NAS BY NIE CHCIAŁĄ;)

Gość Uda mi się !
Ja jednak spróbuję głodówki. Będę jeść jogurty więc to taka słaba głodówka. Ale dziś to nic. Tylko wafelki pojadłam trochę i tyle.

Gość boni_ta
up I jak dziewczyny dalej pijecie? Ja miałam przyjemność spróbować u koleżanki ale tylko szklaneczke, dla sprawdzenia smaku. Dodałyśmy cytrynkę i smakował całkiem nieźle. Nie można wypić mniej niż butelkę dziennie? Nie wiem czy tyle dałabym rade?

Gość boni_ta
i jak dziewczyny dalej pijecie? ja próbowałam ostatnio u koleżanki, dostałam szklaneczkę, chciałam zobaczyć jak smakuje. Dodałyśmy cytrynki i przyznam że dobry napój z tego wyszedł :) A nie można pić mniej niż butelkę wody? Nie wiem czy całą dałabym rade...

Ja to piłam, ale po tym strasznie mnie suszy, więc wypijam 1,5l na raz praktycznie. Ogólnie piję w ciągu dnia 5l różnych napojów, np. woda, herbaty, mięta.

dziewczyny szkoda pieniedzy!! ja kupilam zapas na miesiac i po 10 dniach nie moglam patrzec na wode... samk na poczatku byl nawet calkiem calkiem... ale po kilku dniach nie do wytrzymania... i po piciu tego codziennie ( trzymalam sie zalecen) schudlam tyle samo co bez picia tych saszetek!! wiec dziewczyny szkoda wydawac na to pieniadze!

Gość piera
No ja właśnie pomyślałam że może warto zacząć brać jakiś suplement wspomagający odchudzanie, zawsze to odchudzanie będzie lepiej szło, bo jak narazie mi idzie strasznie mozolnie... I ćwiczę i jestem na diecie i ani kilograma jeszcze nie zrzuciłam. Jeśli piłabym ten aqua to przyspieszyłoby to utratę moich zbędnych kilogramów?

Gość boni_ta
Lily_86 na prawdę pijesz dziennie 5 litrów? Szacun :) Ja piłam za dużo herbaty która strasznie wysusza, ogólnie też pije dużo napojów bo palę papierosy. Co do działania mam wrażenie że na różne osoby działa inaczej, koleżanka u której próbowałam pije Aqua już od 3 miesięcy i waga regularnie jej spada, ale ona prowadzi do tego bardzo aktywny tryb życia.

Jeśli mogę coś wtrącić :). Moim zdaniem AS to żadna rewelacja, raczej manipulacja. Dieta+ćwiczenia+1,5;2 litry wody dziennie i schudniecie tyle samo co z tym środkiem- gwarantuję. Sama woda zapycha, jednak zwykle nie spożywamy jej w takich ilościach, a tu mamy "przykaz", by pić 1,5 l dziennie. Ja po ciąży chciałam się pozbyć zbędnych kilogramów. Wystarczyła dieta (w moim przypadku niełączna+intensywne ćwiczenia, tzn. bieganie, skakanka, przysiady i brzuszki). Bez zbędnych wyrzeczeń jadłospisowych w miesiąc poszło 6 kg, zostały jeszcze 4. Oczywiscie nie ma zadnych przeciwskazan AQ, ale mysle, ze to raczej efekt placebo :). Ćwiczenia i zbilansowana dieta są zawsze najskuteczniejsze! Pozdrawiam.

tabou na pewno masz racje w tym co piszesz. Ja stosuje diete i do tego ćwicze dość intensywnie. Dlatego zaczęłam to stosować ze względu na l-karnitynę. Bo pomyślałam sobie że przyspieszy ona moje wysiłki. Nie chcę się truć jakimiś tabletkami czy odżywkami.

Ja stosowałam Aqua Slim przez dwa tygodnie + dieta i a6w. Na mnie działało, aczkolwiek pod koniec zaczęła mnie pobolewać wątroba. Jednak od razu mówię do wielu z was : jesli myślicie, że jeśli będziecie to pić, a nie zmienicie diety, to z pewnością nie będzie efektów. To przyspiesza spalanie tkanki tłuszczowej, więc trzeba ćwiczyć.

Gość gdyby zastosowac
diete, np 1200 kalorii, a do tego dolozyc codziennie aeroby przez 60min to efekt tez bedzie. i taniej, bez wzbogacania koncernow farmaceutycznych. to wszystko to pic na wode. nie chudnie sie od as tylko od diety, ktora przy as tez trzeba stosowac, zeby schudnac. coz za logika :D

Gość piera
No tak, wszystko ok, ale jeśli ja ćwiczę i jestem na diecie i jeszcze nie zrzuciłam nawet 1 kg to chyb a na serio coś jest nie tak i dlatego chcę spróbować pić wodę z tym aqua slim żeby rozruszać tą moją wagę.

Gość xsnmakls
może wciąz dostarczasz zbyt wiele niż wydajesz? może więcej ćwiczeń na rowerze, bieżni? Może jest za mało-zbyt rzadko i spowolnił ci się metabolizm?

"diete, np 1200 kalorii, a do tego dolozyc codziennie aeroby przez 60min to efekt tez bedzie. i taniej , bez wzbogacania koncernow farmaceutycznych. to wszystko to pic na wode. nie chudnie sie od as tylko od diety, ktora przy as tez trzeba stosowac, zeby schudnac. coz za logika" tak ale to zawiera l-karnitynę która ma za zadanie spalać tkankę tłuszczową, wiadomo że trzeba ćwiczyć i stosować diete. Jeśli jest coś co może przyspieszyć pewbe procesy to czemu nie próbować?