Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaaa

a co wy myslicie o tej aferze z krzyzem?

Polecane posty

Gość pytajacaaaaaa

Gość STOP islamizacji Europy!!!
Tylko bolszewicy, żydy i islamiści podnoszą rękę na krzyż!

Gość eh Gamoniu Gamoniu
:D

Gość płaski badąg
mamy to tam gdzie słońce nie dochodzi :)

Gość zalamana zakochana
to jakiś zabobon i oszołomstwo , ksenofobia , nacjonalizm i antysemityzm a także homofobia i hemoroidofobia z tym krzyżem. jesteśąmy przecież w nowoczesnej Europie a tu takie rzeczy. to pewnie te sfustrowane dziadostwo , które na nic nie stać to się wyżywają na rządzie i Panu Prezydencie

Gość a ja od dziś proponuję
mam nadzieję, że od dziś Kuria nie będzie również stroną w sprawie mojego życia seksualnego żenada, w jakim my kraju żyjemy, że ekipa rządząca nie daje sobie rady z grupką oszołomów?

Gość jogurt pitny
a co sie stalo???

Gość otrodoksyjny katolik
jestesm przeciwko usunieciu krzyza przez (platnych zdrajcow) rekami niewinnych ksiezy i harcerzy)

widz ze tu duzo pustych naiwnych nieznajacych sie na polityce brzydkich kobiet z kompleksami tepa zlaicyzowana pelna pederastow europa podoba wam sie bardziej niz moja ukochana Polska jak wam sie tu nie podoba to nie was adoptuje dwoch pedalow z Holandii albo Szwecji

Gość Pani Bovary
Myślę, że to dziadostwo, pospólstwo, które tam stoi i się drze, płacze, histeryzuje trzeba zamknąć w lochach żeby ochłonęli. Babcie z Radia Maryja, polska zaściankowość, zacofanie i klasa robocza z fabryk. Ludzie bez mózgu.... Normalnie bym natrzaskała tym babciom i dziadkom tam.

uderz mnie szmato bekarcie lucyfera

A ja mysle ze ludzie maja dosyc ! arogancji Komorowskiego i calego tego bagna...Polacy to nie idioci!! chca wiedziec i znac prawde o katastrofie, o tym co ich czeka jutro!! bo narazie! to nic dobrego dla tego "dziadostwa", ten rzad nie zrobil! Mysle ze Tusk ! bedzie mial przez Komorowskiego i jego bezczelnosc, jeszcze wiele klopotow...aha nie jestem z PIS....jestem zwolenniczka prawdy ha ha ha...bo jak powiedzial JP II...Tylko Prawda nas Wyzwoli !!! Ten krzyz to tylko pretekst! Ludzie zwyczajnoie pokazuja swoje niezadowolenie....zobaczciee co sie dzieje z powodzianami!! jak ich wyruchali!! a wala nastepne ulewy!! ale rzad ma to w dupie...Byli tacy ktorzy wykrzykiwali ze Kaczynski po trupie brta siega po fotel prezydeta!! moze i tak! ale Komorowski !szedl po trupach powodzian...oni absolutnie nie widzieli potrzeby ogloszenia stanu "Kleski zywiolowej" !!!!co z tego ze pol Polski plywalo!!! i znowu plywac bedzie....Fotel zostal "godnie" obsadzony ha ha ha....

Gość Pani Bovary
Nie gadam z plebsem ....

Gość Pani Bovary
SAmosia a co ma ten krzyż do Komorowskiego? wyborów i prawdy o katastrofie? nie widzę związku. Chyba jak bedzie stał pod kościołem to też mogą walczyć o prawdę, co? czy nie?

dla mnie jestes szmatą wiejskim pomiotem mieszkajacym w miescie udajacym dame a jestes zwykla pisdą

Gość Herr Cassander
myślę , że kilka osób co najmniej z tego rozhisteryzowanego tłumu to prowokatorzy . te transparenty w rodzaju nie zabierać krzyża z mjasta to wypisz wymaluj syjamiści do syjamu z 68 roku. metody mimo "zmian ustroju" się nie zmieniają

Gość Pani Bovary
😴 tylko klasa robotnicza i plebs używa takich słów, nawet krzyż ich nie zraża - nudzisz kolego, moze idz sie poucz bo niedlugo wakacje sie koncza

Gość Herr Cassander
jesteśmy w UE , jest liberalizm , sami go polacy chcieli co pokazali w wyborach to dość tego żerbrania o kasę a to powodzianie a to chorzy na operacje, za wszystko trzeba płacić a jak nie stać to do wora!i tak rząd mógł przecież podnieść o 8 % stawkę vat a tylko o 1 % podniósł . ludzki Pan!

Gość zirytowanaaaa
a jakby ogłosili stan klęski zywiołowej to deszcz przestałby padac, rzeki wróciłyby w koryta, ziemia przestałaby się osuwać, a domy by się odbudowały...... jeden wielki cyrk i posmiewisko dla całego swiata. Głupota ludzi i słabość rządu

A to ma krzyz do Komorowskiego! ze to on obwiescil ludzia, ze na miejce krzyza stanie tablica upamietnajaca katastrofe Smolenska...krzyz chcial usunac ! a o tabilcy nai mru mru...Czy wy wogole wiecie co sie dzieje w Polskiej polityce?? czy tylko stac was na chamskie odpowiedzi...kurwa jestescie az tak sfrustrowani!!! Zal mi was wszystkich....ha ha ha...

Gość Pani Bovary
A po cholerę tam jakaś tablica? tak jak i ten krzyż?

Gość Kamil 89
ci broniacy krzyża wielokrotnie sprofanowali krzyż

Gość mieszkaniec Swinoujścia
bo to sa fanatycy religijni a nie katolicy obłęd w oczach mieli

Gość fdgdfgdfg
qrtwa niech lepiej przestana przysylac manadty od strazy miejskeij z przed 5-6 lat

Gość Pani Bovary
To teraz moze niektórzy zobaczą jak u nas wyglada fanatyzm. Przyda sie taki przyklad tym, którzy psioczą na islam. TO jest wlaśnie ta różnica - zacofanie, brak rozumu, pochodzenie , FANATYZM!!!! My też to mamy w Polsce! Brawo!!!!

Gość Anthia20
zastawiaja krzyz jednak :D