Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość motylekkdnfvkjdn

czy klucie w pachwinach moze byc objawem ciazy?

Polecane posty

Gość motylekkdnfvkjdn

od kilku dni odczuwam klucie w pachwinach,naprzemiennie.slyszalam ze mozna w ciazy odczuwac cos w rodzaju ciagniecia,ale klocie?to cos jak bol jajnikow tylko nizej.prosze niech sie ktos wypowie.

Gość motylekkdnfvkjdn
up

Gość kawa rozpuszczalna 27
Hej mi okres spoznial sie 3 tyg , dzien przed okresem kłuło mnie caly dzien pod prawą pachą. Bardzo sie bałam ale okres nadszedl

Gość motylekkdnfvkjdn
kawa rozpuszczalna ty to na powaznie piszesz?:o wiesz jaka jest roznica miedzy pacha a pachwina? mniej wiecej taka jak miedzy strachem przed ciaza a staraniem sie o dziecko.

Gość to ciągnięcie
w pachwinach kobiety różnie określają. To może być też kłucie. Ja takie kłucie miałam pomiędzy 5-10 tc. Teraz jestem w 18 i od jakiegos czasu mam spokój.

Gość to ciągnięcie
a z tego, co sobie przypominam, to jeszcze nie wiedząc, że jestem w ciąży miałam czasem takie wrażenie, jakby mi ktoś palcem te pachwiny uciskał - bardzo nieprzyjemne :(

Gość motylekkdnfvkjdn
a czy przed terminem @ cos takiego mialas? znajac moje szczescie to pewnie nic z tego nie bedzie,ale musialam zapytac zeby nie tworzyc teorii spisku:)

wiem jaka jest różnica, chodzilo mi o to ze myslalam wtedy ze to coś w wężłami a wiadomo ze nie mamy ich tylko pod pachami. Napisalam to bo tez czulam ciągniecie i kłucie tylko ze w innymy miejscu. Pytasz sie a potem jak osa latasz hehehheehehehe lecz sie kurwa

Gość motylekkdnfvkjdn
o swietnie to okreslilas - ja tez tak czuje.za kilka dni powinnam miec @.nie wiem czy to mozna uznac za jakikolwiek objaw..oprocz tego czuje sie normalnie.zazwyczaj takie klucia dotyczyly jajnikow i dzialo sie to w polowie cyklu.teraz jest inaczej.

Gość to ciągnięcie
Nie, to miałam jakiś tydzień po spodziewanej @, wtedy też zrobilam test.

nie jestes w ciąży bo za bardzo chcesz!

Gość motylekkdnfvkjdn
kawa - ja nie pytam o choroby wezlow tylko o ciaze,czytaj ze zrozumieniem i odpisuj precyzyjnie.i nie klnij mi tu :o

Gość motylekkdnfvkjdn
i jeszcze jedno - nie baw sie w cyganke i nie wróż z fusów.🖐️

Gość to ciągnięcie
To może być objaw a nie musi. Ja też poza spóźniającym się okresem i tym właśnie kłuciem nic nie czułam. Tak więc czekaj cierpliwie a ja Ci życzę, żeby @ nie nadeszła :-)

Gość motylekkdnfvkjdn
dziekuje drugiej rozmowczyni 🌻

Gość to ciągnięcie
Kawa rozpuszczalna - plujesz jadem kobieto :-/

Gość to ciągnięcie
nie ma za co. Powodzenia.

wtedy podejrzewalam ciąze , test tez pokazal i tylko napisalam ze kłuło mnie i ciągnęlo a wiadomo ze w ciąży też pod pachą czuje się takie ciągnięcie- nie wiem czy byłaś już ale czuje się.

Mialam dobre intencje i nigdy nie pisze obrazajac, ale pierwsza odpowiedz moja a juz od razu obraza, chcialam pomoc .

Kobietko chcesz byc w ciąży , nie mysl o tym bo sie nie da n azawolanie

Gość motylekkdnfvkjdn
napisalas to tak dziwnie ze zabrzmialo jak ironia :o przeczytaj jeszcze raz to moze zrozumiesz czemu sie zdenerwowalam.i nie wspomnialas w 1 wypowiedzi ani slowa o ciazy.

Gość motylekkdnfvkjdn
kawa to w koncu test ci pokazal ciaze czy okres nadszedl bo przeczysz sama sobie.

Moze zle to napisalam bo sie spieszylam, co ty nie mialam nic zlego na mysli, zycze powodzenia. Nie chce dla nikogo zle , pozdrawiam

Gość motylekkdnfvkjdn
oki no to 🖐️

Sama nie wiem jak to bylo do konca, odstawilam tabl anty po 5 latach stosowania. Okresy zawsze mialam nieregularne nawet do 9 tyg spozniajace sie. % lat bralam microgynon21 i przerwałam po 5 latach. Pierwszy okres miałam z 3 tyg opóżnieniem , potem mój mąż przyjechał z delegacji i kochaliśmy się bez niczego ale w ostatni dzień okresu- trwało to z 5 minut i nie było do końca. Mąż pojechał 11 czerwca i zdążył wrócić 18 lipca a okresu nie było. Bałam się bo jak były te upały to prawie mdlałam , ciśnienie niskie, temperatura cały czas ponad 37 stopni. Było mi niedobrze , piersi bolały i powiększyły mi się gruczołe Mongomeryego na sytkach. Powychodziły wielkie niebieskie żyły wszedzie . Zrobiłam 1 test wyszedł beg. Mąż przyjechał i wyjechaliśmy na domek. Codziennie piłam alkohol i cały czas czułam niesmak w buzi a rano nie mogłam wstać z łóżka bo było mi niedobrze. Tłumaczyłam to tym że odstawiłam anty , zrobiłam tesy 2 , po ok 10 min druga kreska- a nie wolno wyniku odczytywać po 5 min. Ale stres i zrobiłam 3 test i beg. Dopiero w przedostatni dzień przed okresem bardzo mocno kłuć zaczęlo pod pachą, przestraszyłam się że może coś z żyłami ale nadal bałam się - napisałam wcześniej bo myślałam że może dziewczyna martwi się że jest w ciąży i że ją kłuje w pachwinach. Myślałam że jak jej napiszę że mnie też kuło w pachcach to jej troszkę ulży ale zle zostało odebrane- koniec- przepraszam i dobranoc

A dodam jeszcze że okres dziwny, bo 1 dzień jak z kranu , mocny ból aż ruszać się nie mogłam i takie skrzepy były duże a na drugi dzień prawie nic. I koniec tego okresu. Zaczęłam spowrotem anty. Do tej pory dziwny posmak w ustach mam. Nie wiem co to jest.

Gość to ciągnięcie
Z całym szacunkiem kawa, ale ja dalej nie rozumiem jaki związek z pachwinami mają pachy??????

Nie ma związku, pisałam że chciałam dziewczynę pocieszyć że mnie też kuło ale w prawej paszce i myślałam że może nie raz przed okresem tak kuje w róznych miejscach. Ale okazało się że dzewczyna chce mieć dziecko więc ok.Dobranoc

Dokładnie nie pamiętam czy mnie kuło ale utkwiło mi w pamięci że ok 7 tyg bardzo bolały mnie piersi i były takie wrażliwe i od razu dostałam rozstępy tam. Czułam rano mdłości i ciągnęło mnie właśnie pod pachami.