Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marajaaaaaaa

Głupie zachowanie faceta.........U was też tak jest ????

Polecane posty

Gość trochę-zawiedziona
uf to trudny przypadek :( ja już na szczęście nie musze sie denerwować i męczyć z moim byłym.. :/ najgorsze jest to, że jak sie poznalismy to sie wydawał super.. gadało nam sie ekstra, naprawde był cudowny, ale po jakimś czasie pokazał jakim jest dzieciakiem:/

Gość marajaaaaaaa
No moj tez potrafi byc momentami slodki,ale momentami dziecinny....Porozmawiac z nim powaznie nie moge,jego zawsze bawi to,ze ja sie denerwuje.A to mnie jeszcze bardziej wkurza.

Gość Milencia0000000000
Ja się własnie przed chwilą zdenerwowałam chociaż widzę że moje zdenerwowanie w przeciwieństwie do Waszych to nic... a mianowicie wkurza mnie to, że on gdzie się nie położy to śpi... teraz miałam mu napisać coś ważnego a on co ? zasnął........ kiedyś nawet w wannie zasnął... to można oszaleć.. a ja nerwy mam bardzoo słabe..

Gość marajaaaaaaa
Ja z moim jestem 4 lata i od jakiegos czasu coraz bardziej sie rozkreca.I zawsze ma glupia wymowke,bo a to cos wg niego zabawane,a to ja sie fajnie denerwuje i on ma z tego radosc,albo cos tam.Denerwuje mnie to bardzo.Powaznie nie mozna porozmawiac,nie mowiac juz o jego '''bakach''.

Gość ewelinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
spanie w wannie? skąd ja to znam :O:O z nim też cięzko jest rozmawiać zaraz zaczyna robić głupie miny i się smiać.. idę do łożka mam nadzieje, że nie bedzie mi puszczał bąków :O BOŻE DAJ MI SIŁĘ ! 😭 :classic_cool: dobranoc 👄

Milencia0000000000 jak zarywa noce to śpi w dzień gdzie popadnie

Gość marajaaaaaaa
Mój zasypia na fotelu koło 21 w piatki,co mnie strasznie denerwuje. No i te baki ehhh ... oszalec mozna :( ewelinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,dobranoc i oby nie puszczal :) moj juz dzisiaj puszczal i byla mega afera;/

Gość Milencia0000000000
Catie nie zarywa nocy śpi prawie po 12h..:( Ja też już się kładę. Zajrzę jeszcze jutro. Dobranoc:*

Gość hahahahaahhahasshddhdh
z kim wy sie k...wa wiążecie ?;] wezcie mnie ja nie puszczam bąków przy dziewczynie ani nie zasypiam w wannie haha

Gość emi1980
Bo Facet rozwija się tylko do 4 roku życia, potem to już tylko rośnie:D:D:D

Gość trochę-zawiedziona
eh ja wam też dziewczyny wspolczuje, że musicie sie tak z nimi meczyc :( musicie mieć naprawde silne nerwy..