Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amadea.

musze schudnąć!!!

Polecane posty

Gość amadea.

schudne! musze! trzymajcieeeee kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zaczynam rano od basenu,tak na dobry poczatek.

Gość gosiaczeeeek
życze powodzenia i silnej woli, ktorej mi niestety brakło :o ❤️

Gość amadea.
a ja juz raz bylam na takim etapie ze nawet o jedzeniu nie pomyslalam,poszlam na wesele i sie zaczełooo hehe kurcze nie moge teraz wtopić wkurza mnie ta oponka ,nie ma sie co czarować

Gość amadea.
dzieki dzieki jak cos drgnie w dól to sie pochwale a jak nie drgnie to mnie porzadnie opierdzielcie hehe ! bo to nie ma żartów;)

Gość masz jakiś plan?
Życzę powodzenia. Dość dobre skutki przynosi podobno dieta rozdzielna (moja koleżanka ją stosuje, jak twierdzi i wyraźnie widać że schudła). Zastanawiam się, czy sama nie spróbuję.

Gość amadea.
u mnie bardzo dobrze sprawdza sie metoda MŻ czyli mniej żreć inne diety odpadają bo zawierają no mieso a ja miesa nie jadam,mam zamiar pozegnac sie ze slodyczam,soli juz 2 lata nie uzywam wiec tylko troche samokontroli i chyba bedzie ok!

na każdego inna dieta działa ja przetestowałam 6 :O diametralnie różnych wreszcie dopasowałam dla siebie...po paru latach zależy czy rodziłaś, jaki wiek, predyspozycje rodzinne do otyłości amadeo powodzenia!

Gość amadea.
nie rodzilam jestem mloda a w rodzinie skonnosci do tycia są juz od lat glownie rodzina ze stony mamy,brat natomiast wsysa wszystko jak stary Zelmer i nic;) a mi wszystko idzie w boczki! dlatego mowi sie trudno i trzeba walczyć;) mam juz dosc zbednych kilogramow.