Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikt ważny.

14 Cm w zwodzie, szczerze proszę.

Polecane posty

Gość Nikt ważny.

Witam, mam 16 lat, no czyli jestem w okresie dojrzewania. Mam świetną dziewczynę, dobrze się z nią rozmawia, ogląda filmy itd... Wiecie, chcieli byśmy zacząć, no wiadomo co. Pytanie do pań, 14 cm starczy jak na wiek? Na prawdę się boję o to. Widziałem wiele tematów na ten temat, ale proszę szczerze; czy chcieli byście uprawiać seks z kimś kto ma 24 lat i ma takie "cuś"?

Ty najlepiej popracuj nad techniką bo jak dojdzie co do czego to i te 14 cm Ci nie pomoże w niczym:P opanuj teorie, oglądałeś American Pie? przeleć szarlotkę:P

Gość loolka1111
Nie jest to dużo...ale mało tez..co prawda do sredniej ci brakuje 8 mm, ale co tam...takich jak ty jest musi byc co najmniej ze 40%.

jak będziesz go dobrze podlewać to jeszcze urośnie:P Ty się módl lepiej żeby Ci dygnął przed pierwszym razem albo żebyś się nie spuścił zanim panna majtki zdejmie:P zawsze możesz ją zaskoczyć i zasłonić oczy szarfą wtedy nie zobaczy Twojego prawiczkowego chujka:P

Liczy się grubość a nie długość,ja mam 16 cm i nie mam kompleksu dzięki temu że mam grubą główkę,moja była kobieta była zadowolona.

Gość Nikt ważny.
loolka, jest aż tak źle? Kurde no... niby jeszcze "Dojrzewam" (tak jak pisałem 16 lat za 4 miesiące, rocznik 1994) ale obawy mam ogromne..

Gość Nikt ważny.
A co do American Pye, właśnie zacząłem pobierać :P PS: to żeście mnie zaskoczyli czytałem że średnia to 16, wolałem się tak upewnić, a tu taka lipa... trudno

Gość wystarczająco...
...to 10 cali. Członka trzeba czuć głęboko w sobie tylko wtedy czuje się pełną przyjemność.

Gość Pupciaan
Jak panna ma wiadro to i murzyn nie pomoze.

Gość Nikt ważny.
A nie wiecie może jak ten element powiększyć? Tylko naturalnie, no nie wiem dieta? Trening jakiś? Bez żadnych tabletek i innych bzdur

Gość Nikt ważny.
Jeszcze jedno, co to znaczy że panna ma wiadro ? (Wybaczcie za moje nie ogranie ze slangiem, ale mówię mam 16 lat)

Gość wystarczająco...
iceman24xxxx jeśli twoja dziewczyna mówi, że mały jej wystarczy to nie znaczy, że tak myśli. Po prosty nie chce cie urazić. Kobiety kochają duże członki. Kult fallicznyy nie został stworzony przez mężczyzn.

jak chcesz wiedzieć to mam wystarczającego:P kult dużych członków a prawdziwe realia to dwie różne bajki:P i niestrasz nam tutaj małolata bo już głupie odp daje to że lubisz mieć w cipie 30 cm nie znaczy że jego pannie będzie przeszkadzało 14 cm:P

Ale on ma 16 lat,jego pana też w podobnym wieku to dla niej 14 cm to aż nad,zresztą w Polsce przeciętny członek ma 15 cm i jakoś kobiety na to nie narzekają,to tak jak my byśmy narzekali na małe biusty,żaden normalny facet nie zerwie z kobietą z powodu małego biustu.

Gość loolka1111
Juz od dawna nie czytam pomiarowców...mają bojne wyobrażenie.

Jesli wieżysz w punkt g to jest znacznie bliżej niz 14cm.. Wiec spokojnie.mysl o czym innym nie o cm

Gość wystarczająco...
Ok może macie rację i będzie jej wystarczyło. To o czym wspomniał Robert wynika z tego, że jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.

hehe tutaj was namierzyłam :) grubość jest ważniejsza a nie długość, nawet znany seksuolog Lew to mówi wszem i wobec :)

jasne ze starczy :) myślisz ze ona to bedzie mierzyc, wiesz co, jestem z facetem 4 lata i własnie sobie uswiadomiłam ze nawet nie wiem ile on ma :) technika sie liczy i czy stanął w ogole :D