Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kredka91

co to może być?:(

Polecane posty

Gość kredka91

zauwazylam dzis ze jak jak siadam na siku i zaczynam sikac czuje klucie w lewym boku na dole :( czy ktos tak mial? powinnam isc do lekarza cos z tym zrobic czy raczej samo przejdzie ? :( help!

Gość kredka91
ktoś odpowie ? :(:(:(

Gość yyui
jajnik. zrob usg

moze to byc przeziebiony pecherz, moga to byc dni plodne i cie zkulo, moze to byc ze tak poprostu jakis nerwobol, a boli cie przy kazdym oddawaniu moczu czy tylko wtedy ten 1 raz?

Gość kredka91
tak przy kazdym :( dodam ze jestem przed okresem :( czy powinnam sie martwic? :(

Gość kredka91
pierwszy raz mi sie to zdarza :( i od dzisiaj tak mam :(

Gość kredka91
??? :(

powodow moze byc naprawde wiele moze poprostu bol przed miesiaczka, mozesz miec zapalenie przydatkow, a cghodzisz czesto do ubikacji?

Gość kredka91
no sikam raczej normalnie :( nie za czesto ale tez nie za rzadko :( lat mam 19 a miesiaczkuje odkad skonczylam 13 :(

nie znam sie tak super ale to moze byc poprostu bol przed miesiaczka, albo faktycznie jakies zapalenie przydatkow, a powiedz zaobserwowalas jakis inny sluz?

Gość kredka91
hmm sluz jest normalny :( jakis innych dolegliwosci nie zaobserwowalam ... wiec mam nadzieje ze to nic powaznego :( a co do tego zapalenia przydatkow to jak to wyglada? i skad sie bierze? i jak leczy.. ? :(

na to to tylko ginekolog moze ci pomoc, chodzi o to ze mogla sie zrobic jakas infekcja, nieleczone moze prowadzic nawet do nieplodnosci, ale ty naprawde nigdy nie mialas boli przed kresem? A jaka jest mozliwosc ze jestes w ciazy? Bo tego wykluczyc tez nie mozna chyba ze nie rozpoczelas inicjacji seksualnej

Gość kredka91
ciaza odpada :) no bolalo mnie przed okresem ale nie tak w jednym miejscu :( od dzisiaj choc z tego co pamietam 1 raz jak poszlam rano siku to bylo ok, bolalo za nastepnymi razami :(

moja rad to przeczekaj okres jesli dalej bedziesz miala takie dolegliwosci to biegnij do gina on ci zrobi wszystkie badania i ewentualnie przepsize jakies globulki dopochwowe lub inne tabletki do lykania, powiem ci ze leczenie przydatkow czy chocby grzybicy nie nalezy do najmilszych ciezko jest wyleczyc i czesto moga zdarzyc sie nawroty ja leczylam sie 8 miesiecy co 3 tyg. bylam u gina kobiety chodzace tam w ciazy mysally ze ja tez jestem bo jedna nawet zpaytala ze jak to mozliwe ze mi brzuch nie rosnie;-)

Gość kredka91
hmm wspominalas cos o grzybicy... tak sie sklada ze mialam stalego partnera i tez kiedys zlapalam grzybice :( ale od 5 miesiecy nie wspolzyje higieny przestrzegam..hmm zrobie tak jak napisalas :) przetrzymam do okresu, dzieki za opnie :) 🌻

Grzybica ma niewiele wspolnego ze stalym czy nie stalym partnerem, mozesz ja miec np, jak zle sie odzywiasz, jak bralas antybiotyki i zrujnowalo ci to flore bakteryjna, od slodkiego i od tabletek musujacych typu plusssz(ja tak mialam) Od zlego umycia, od nieuzupelniania flory bakteryjnej paleczkami kwasu mlekowago itd itd przyczyn jest od groma i chocby nie wiem co robic to grzyb jak chce to i tak sie przypaleta, powiem ci nawet ze sasiadka ma 5 letnia coreczke i ona ma grzybice bo jak to dziecko z ciekawosci sie tam dotykala i jezdzi z nia po ginekologach i nie moze jej wyleczyc

Gość kredka91
od slodkiego? hmm.. myje sie specjalnym zelem wiec mysle ze ze sprawa higieny jest ok:) jak ja zlapalam to wlasnie poprzez stosunek.. po prostu niezbyt higieniczne warunki :) zeby chocby umyc rece