Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pupciaan

Podniecenie

Polecane posty

Gość Pupciaan

Ostatnimy czasy doznaję swoistego podniecenia dupką ładnych dziewczyn. Może nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie to, ze od razu dochodzi u mnie do erekcji. Nasuwają mi się od razu fantazje jak bym to grzmocił w pupkę, spuszczał się, rąbał dalej aż moja wybranka by się wyśmienicie zesrała. Pozdrawiam

Gość przyczyny są dwie
1) Jesteś prawiczkiem, który nigdy nawet konia nie zwalił 2) Nie srałeś od tygodnia

jestem napalony na wszystki panie zładnym tyłkiem i cycuszkami wyobrażam sobie jak je posuwam i musze się wtedy zrelaksować

Gość Pupciaan
Otóż nie jestem prawiczkiem, rąbałem już kilka dziewczynek, jednakże nigdy nie zaznałem smaku pełnej perwersji - czytaj rżnięcia w dupkę z wkladką. To musi być bardzo podniecające prawda?

Gość przyczyny są dwie
fascynacja gównem i podniecenie na myśl bycia posranym to zboczenie, a nie perwersja. Jednakże byłbyś dobrym ojcem zmieniającym pieluchy.

Gość wącham swoją cipkę :)
masz coś z głową

Gość Pupciaan
Otóż widzę, iż nie jesteś doinformowany w zakresie perwersji. Skatologia jest traktowana również jako perwersja a nie jako zboczenie. Zboczenie ma z resztą wydzwięk stricte moralizujący. A wracając do ukrytych pragnień, chciałbym zasmakować takiej przyjemności, dodając do tego wstawki przemocowe - np bicie pupki z rąbaniem wraz z wkładką, a do cichutki krzyk bólu i łzy podniecenia.

Gość przyczyny są dwie
Myślę, że w kryminale znalazłbyć takich co podzielają twoje zainteresowania. Jednak to ty byłbyś tym ruchanym.

Gość Pupciaan
W kryminale? Na cwelownie od wejscia dostaja sie gwalciciele, homo oraz pedofile tak więc nie byłbym taki pewien. Kto wie może zostalbym grypsującym ewentualnie frajerem. Podniecenie to podniecenie, każdy ma swoje marzenia.