Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wroclawianka!!

czy taka wiszaca prezerwatywa to norma?

Polecane posty

Gość wroclawianka!!

Zastanawiam sie wlasnie czy to jest norma, i tak powinno byc.... ze ...jak z moim facetem uprawiamy seks i on naklada gumke...to prawie polowa z niej tak smiesznie mu zwisa....pusta, potem sie do niej spuszcza... jakos nie wydaje mi sie zebym wczesniej to widziala... bo faceci nakladali ja prawie do konca, zostawiali troche luzu, zeby nie bylo powietrza itd. Ale nikt nie machal przy seksie taka polowa pustej gumki. A moze tak ma byc. O co tu chodzi:| nei znam sie

ma malego fiuta na jak zakladam to mam problem z zalozeniem bo ledwo co wkaldam bo mam za grubego:/ a jak zsune ja do konca to nie ma mozliwosci aby pozostalo cos wyzej... Facet jakis gamon bo gumki pozadnie nie umie zalozyc

Gość wroclawianka!!
no wlasnie nie czaje o co biega... no duzego to nie ma , ale cos tam ma, no taki stanard moze troche mniej...jelsi chodzi o dlugosc... moj poprzedni mial problem zeby ja w ogole wcisnac, i dociagal prawie do konca... a to wisi, jak traba slonia...kuzwa:| ale jak mozna to zle nakladac non stop? w jaki sposob? on jakies za dlugie te prezerwatywy kupuje czy co, a kupuje rozne:|

Gość wroclawianka!!
to to jest kwestia a)malego b)zlego zalozenia gumki (jesli tak to w jakim mechanizmie)

Gość wroclawianka!!
hello, more comments?

na pewno zakłada prezerwatywę? mój jak zakłada ,to cały się mieści nic mi nie zwisa

hahah to nuech tam na końcu zwinie w rulonik i dociągnie do końca :D a tak na powaznie to na koncy troszke zwisa ale nie że pół, nie sadze aby miał tak małego, nie sadze tez ze zawsze trafia na wielkie wiec brałabym pod uwage ze jakos po chińsku nakłada :) zachacz temat z nim :)

Gość a ja też
ale to jest bez sensu, przeciez gume sie zakłąda metodą rajstopową czyli rolująć, wiec nawet jakby miał krótkiego to by mu nie zostaławisząca skarpeta tylko raczej gruby rulon u podstawy? a może mu sie poprostu zsuwa podczas bzykania? Ty mówisz po założeniu czy po bzykaniu?

Gość bereniczka
i po zalozeniu ale w trakcie to juz na maksa....

Gość no a moglbys autorze
>mam teraz pytanie do NAS-WAS-POLAKOW.Powiedzcie mi -dlaczego wiekszosc Polakow jest tak porabana pod pewnymi wzgledami.Tu jest przyklad ktory cytuje: "WSTYDZIUCH ma malego fiuta na jak zakladam to mam problem z zalozeniem bo ledwo co wkaldam bo mam za grubego:/ a jak zsune ja do konca to nie ma mozliwosci aby pozostalo cos wyzej... Facet jakis gamon bo gumki pozadnie nie umie zalozyc" /////// ty kretyn jestes.Zdajesz sobie z tego sprawe?Zaliczasz sie wlasnie do tej wiekszosci(niestety)porabanych Polakow.Przykro mi to mowic-ale wystarczy wejsc tu na forum zeby to od razu zauwazyc.Jeden drugiego wdeptal by w bloto.Z byle powodu.Ten tu kretyn od razu ma diagnoze.Jak na kretyna przystalo-kretynska-oczywiscie.Jaki jest powod ze jemu zwisa gumka-"MA MALEGO MALEGO".Czyli "nie jest tzw.prawdziwym mezczyzna".Bo tym tzw."prawdziwym mezczyzna"mozna nie byc z wielu powodow.Glownie z tych ktore roznia sie pogladowo od pogladow wyznawanych przez KRETYNOW.I tu przychodza peany pod wlasnym adresem."No ja to dopiero mam malego-wlasciwie giganta".Jestem supermen.Jestem"PRAWDZIWYM MEZCZYZNA!Nie urzywam prezerwatyw bo sa zamale.Urzywam detek od motocykli.No nie-KRETYNIE?!"Ten twoj to taki wlasciwie nie facet".Prawda-KRETYNIE?Ciekawi mnie KRETYNIE-czy ty umiesz wbic gwozdz w sciane-czy moze gwozdzie dziela sie u ciebie na te do sciany prawej i lewej? Prezerwatywy sa produkowane niejako "na wyrost".Chodzi o to zeby pasowaly na kazdego.W ten sposob unikamy prosb w kiosku czy aptece i zbednego dialogu a producent unika kosztow.Zaklada sie ja w ten sposob ze zostawia sie troche wolnego miejsca na sperme a reszte w razie potrzeby-pozostawia zwinieta tak jak w opakowaniu tyle ze na penisie.

Gość no a moglbys autorze
Tak-KRETYNIE powinna brzmiec odpowiedz na ten temat.Jak napisalem u dolu procz twojej charakterystyki.

Gość wrocławianka!!
o kurde, nie bijcie sie... po prostu z [poprzednimi facetami nie bylo czegos takiego, wiec mysle ze cos tiu nie gra, myslalam ze wy faceci powiecie mi co:| ja rozumiem ze troche sie zsuwa, troche trzeba zostawic luzu ale jemu pol prezerwatywy zwisa.

kto tu jest tym kretynem? żeby tak do kogoś mówić czy pisać to trzeba bardzo dobrze znać daną osobę przecież to jest obrazliwe

Nieumiejetnosc zakladania prezerwatywy, ale pod warunkiem, ze wchodzi w Ciebie ze zsuniętym kondomem(to jest kretynem). Ewentualnie moze mu spadac w trakcie stosunku, tez tak kiedys mialem. Autorko, opisz to bardziej obrazowo.

Gość wroclawianka!!
no jak ja moge to lepiej opisac.... widziales kiedys trabe slonia zwisajaca mu z pyska... moze mu sie zsuwa, czemu mu sie az tak zsuwa?

Skoro ma fiuta jak niemowlak a kupuje kondomy jak dla murzyna, to nic dziwnego, że mu trąba słonia zwisa hehe.

Wiem jak wyglada traba slonia. Ale wytlumacz mi czy on tego kondona jzu tak zaklada, czy po stosunku dopeiro tak wyglada. Wszystko podaj do ręki :P

bez sensu trzeba zostawic troche miejsca ale nie polowe guzmy haha to musi byc smieszny widok!!!!, po porstu nastepnym razem ty zaloz mu gume zrob to tak jak twoj poprzedni facet robil i bedzie git nie widze probkemu <stopka></stopka> <stopka></stopka> <stopka></stopka>

Zrób tak jak radzi Bibułka i załóż mu sama. Chociaż będziesz wiedzieć na czym polega problem.

Gość pomyślcie,
prezerwatywa jest zwinięta, nie? Można ją rozwinąć do końca lub nie, nie? Teraz jasne czemu niektórym nie wisialo? A może twój chłopak obficie tryska i więc zostawia więcej miejsca? Nie masz gorszych problemów?

Gość kupuje za duży rozmiar.
uwazam że taki widok byłby nieestetyczny i niesmaczny.

Gość rozbawił mnie ten topik
brechtam się a w pracy jestem hahahaha

Gość a który facet w gumie
wygląda estetycznie i smacznie?

Gość wroclawianka!!
prezerwatywy kupuje takie normalne w normalnym rozmiarze a nie jakies xl jak zaklada to mu wisi juz troche (ale tak znosnie) tylo ze potem, w trakcie jak patrze...to po prostu polowa mu zwisa...troche dziwnie to wyglada, nie wiem czy sie rozpadla czy mu spada ...tak jets za kazdym razem doslownie niby ja normalnie zaklada, to czemu tak zwisa

Gość wroclawianka!!
w ogole lekko bylam zszokowana ze prezerwatywa moze byc az tak dluga....:|

Gość lsdfjfkjjZmzvv
w czasie stosunku, moze troszke sie obsunac, wtedy facet moze ja troszeczke podciagnac, aby przy finale nie wypłynelo nic.. ale wyglada na to, ze moga byc tez za duze. Lub widzisz go jak juz jest z lekka okalpniety, przeciez normalne jest ze po wytrysku, od razu maleje i stad moze tez wisi..:)