Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość putaindemerdeeeeeeeee

Cos nie takkkkkk ? :(

Polecane posty

Hej wszystkim . 4 dni temu spotkalam sie z moim chlopakiem u mnie w domu , nie bylo moich rodzicow .. Calowalismy sie, przytulalismy , piescilismy .. Potem .. eh nie bede wszystkiego przeciez opowiadac. Moj chlopak przebil mi blone dziewicza , ale po przebiciu wszedl ze 3 razy potem powiedzialam ze mnie boli i skonczylismy to inaczej . Bylo z prezerwatywa, a poza tym nie doszedl we mnie , bo jak juz mowilam skonczylismy w inny sposob, wiec chyba ciaze moge wykluczyc nie ????? sperma ani nic takiego z pewnoscia nie trafila ' we mnie ' . Boje sie ze cos ze mna nie tak..poniewaz dzien przed spotkaniem mojego chlopaka bolal mnie brzuch tak jakby przed okresem i ogolnie wtedy , dzien wczesniej albo dzien pozniej planowo powinnam dostac okres, ale rano gdy sie obudzilam , nic nie bylo a brzuch juz mnie nie bolal . Widziac ze nie ma miesiaczki odwazylam sie to zrobic z moim chlopakiem . do konca dnia troche plamilo krwia co jakis czas . na drugi dzien juz nic nie bylo, troche bolalo przy 'podcieraniu sie ' .. Teraz minely 4 dni a okresu ciagle nie ma . Ciaza tak jak juz mowilam - odpada .. czy to dlatego ze zrobilam to przed planowanym okresem ? dlaczego ciagle nie mam miesiaczki? czy to przez stres? czy to moze byc przez pogode ? ( nie mieszkam w polsce a tutaj nie dawno zaczely sie cieple dni po 35-40 stopni . ) Martwie sie strasznie :((

Gość Xaaaaaaa
Matko jedyna przestan panikowac!skoro uwazasz ze sperma nie dostala sie do ciebie to w takim razie ciazy nie ma!wroc lepiej na lekcje biologii.chyba ze je7tes wiatropylna to ciaza mozliwa.

Nie o to mi chodzi .. Mowilam ze ciaza wykluczona .. Ale martwie sie dlaczego nie mam tego okresu ..

Bo upały i takie temperatury mogą trochę mieszać w gospodarce hormonalnej. Okres dostaniesz później. Ze współżyciem na razie się wstrzymaj, niech wszystko się teraz zagoi.

Gość tajasne
a po pierwszym razie często tak jest że miesiaczka sie lekko opóźnia. jak nie dostaniesz w ciągu dwóch tygodni to idz do lekarza.