Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_a

czy dobrze doradziłam ?

Polecane posty

Gość ona_a

nie lubie się bawić w doradztwo sercowe - kazdy jest inny i inaczej reaguje na różna bodzce - ale kolega prosił o porade umowił się z dziewczyna - mówił, że na spotkanu było bardzo miło, na koniec ona podała mu gg, maila do siebie i zakończyła spotkanie dając do zrozumienia że czeka na kolejne napisał do niej za dzien lub dwa prosząc o kolejne spotkanie - odpisała, że da znac jak bedzie miała wolne, napisała potem na gg ale nie o spotkaniu tylko zostawiła jakąś tam wiadomosci - ale go przy kompie wtedy nie było no i on czekał kolejne 3-4 dni ... poradziłam mu zeby znowu zaproponował spotkanie i ona znowu odpisała, ma zajęty cały dzień az do wieczora nie zasugerowała już, że mimo to liczy na spotkanie czy że odezwie się jak bedzie mieć czas kolega zapytał czy prosić o spotkanie po raz trzeci - odpowiedizałam za ja bym się nie narażała na trzecią odmowe ... jak myslicie ? trochę mnie to gniecie bo czuje że gdybym mu powiedziała - napisz - on by tak zrobił a moze ona czekała żeby sprawdzic czy mu zalezy ? czy zaproponuje spotkanie po raz trzeci ...?

Gość dobic do 54kilosow
dobrze doradzilas tak samo bym powiedziala

Gość sadsgdfgfdghhfhfgh
niech sobie ta dziewczyne darruje bo widac ze cos kombinuje.

a moze niech sie jej zapyta czy chce sie spokac czy nie chce dalej ciagnac znajmosci? po co sie tak bawic w kotka i myszke

Gość ona_a
dzieki .. trochę mi lepiej ;) no więc właśnie ja nie wiem co się dzieje dziś z ludzmi .. podchody, zagrywki ... nie wiem czy ktos probuje w ten sposob sprawdzic czy jest dla innych atrakcyjny ? d jak słysze takie teksty w stylu - nie odpisze mu jeszcze niech o mnie mysli potem się bedzie bardziej cieszyl ... to tylko krece głową z politowaniem chyba sie starzeje ;)