Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JAJAJAJAJJAJAJ .. xd

Chcę rozjaśnić włosy

Polecane posty

Gość JAJAJAJAJJAJAJ .. xd

Hejka ;)) Obecnym moim kolorem włosów jest czarny . Moj naturalny kolor to ciemny blond. Przefarbowałam się na początku na jasny blond a pozniej na czarny i tak mam do dziś . chce znów wrócic do jasnego blondu . co zrobić zebym nie zniszczyc włosów?

Gość z czarnego będzie trudno
może na pocztek jaśniejsze pasemka tylko ?!

Gość zeby to zrobic
zartujesz??? z czarnych na blond i zeby sienie zniszczyly??Kochana chyba zartujesz to jest niemozliwe... wybralas najgorsza farbe, czarna sie nie wyplukuje jak inne farby a koloryzuje je na stale...

Gość 1233333
moze lepiej rozjasniaj je tonami... nie probuj od razu z czarnych wlosow rozjasnic na blond... bezpieczniej jest pomalu to robic rozjasniajac tonowo.. najpier moze wroc do swojego naturalnego koloru a pozniej je rozjasniaj przez np pasemka ... oczywsice u fryzjera bo sama to mozesz zniszczyc sobie wloski. powodzenia

Gość Koleżanka Szklanka........
Moim naturalnym kolorem jest blond (taki mysi). Kiedyś pofarbowałam brązem, który wyszedł prawie czarny. Kiedy mi się znudził, to chciałam się go szybko pozbyć. Jednego wieczoru nałożyłam rozjaśniacz, potem farbę jasny blond, ale wyszła masakra, więc, żeby następnego dnia móc wyjść z domu pofarbowałam na jakiś złoty ciemny blond-coś takiego. Potem to już nie pamiętam ile zużyłam farb, ale w ciągu może miesiąca byłam spowrotem blondynką :) ps. ani jeden włos nie spadł mi z głowy, nic się nie przerzedziło, ale ja to mam chyba takie włosy- nawet na zniszczenie niepodatne :)