Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koska10

Ile wytrzymają wycierane spodnie dżinsowe z Trolla?

Polecane posty

Gość koska10

Kupiłam sobie wycierane spodnie i nie wiem czy dobrze zrobiłam bo nie wiem ile wytrzymają.Może mieliście kiedyś. Ile wam wytrzymały i z czym można je połączyć?Prosze odpowiedzcie.

ja mam z trolla wile par dżinsów. spierają się i tracą kolor ale poza tym ok. ile wytrzymują hmmm kupuje od 3 lat na wyprzedaży po 29 zł. podczas wyprzedaży robię zapasy na cały sezon. mam zazwyczaj około 10 par(oczywiście nie wszystkie z trolla) w których chodzę więc rzadko nosze konkretną parę. te sprzed 3 lat nadal nie noszą zbytnich śladów użytkowania tylko są sprane. nie wiem jak zachowają się gdy będziesz je nosić dzień w dzień bo ja w roku jedne dżinsy założę może 20 razy. z czym połączyć? hmmm ale jakie to dżinsy konkretnie. wycierane nie mówi zbyt dużo.

przypuszczam że mam takie same. te ze zdjęcia nie przypominaj tych z trolla ale były tylko jedne podziurawione. myślałam że pod słowem po wycierane kryją się wybielane, wycierane na biało. kosztują 29 zł wiec skąd takie przejęcie że to błąd. nawet jak dośc szybko się zniszczą to nie wielka strata. ja swoje nosze z: -zwykły biały bawełniany top + szara torebka worek ze skóry + białe trampki z cekinami taki szalony zestaw - czarny bawełniany top + znów szara torebka + szare trampki na zasadzie kontrastu można połączyć je z szpilkami i prostym żakietem. nic bardzo eleganckiego raczej proste nie zobowiązujące szpilki i żakiet np. ten z h&m z materiału jak bluza do sportowego stylu można je nosić ze wszystkim. jesienią proponuje kowbojski styl: koszula w kratkę i kowbojki. właściwie to jest dużo możliwości nie zakładaj tylko do nich żadnej eleganckiego topu bo to się gryzie.

Gość nibyś a kiedy Troll ma takie
przeceny?Ja też chcę takie tanie spodnie :) Raz mi się tylko udało przypadkiem trafić na wyprzedaż i kupilam takie właśnie trochę wycierane za 20 zł,przecenione ze 159!Chodzę w nich często,a nadal wyglądają jak nowe.Jakoś zimą je kupiłam czy na wiosnę...

zazwyczaj są przez cały okres trwania wyprzedaży. tylko na początku może tydzień dwa nie ma nic za 29,99. w tym roku zaopatrzenie w dżinsy :P w trollu robiłam w 2 tygodniu lipca. wtedy miałam do wyboru 6 par. największy wybór jest właśnie w środku wyprzedaży tj. w lipcu i styczniu (ostanie tygodnie tych miesięcy już raczej same resztki) końcem czerwca i grudnia także. patrze właśnie na sklep internetowy trolla i jest jeszcze kilka par niestety zostały już te najgorsze modele. (choć te czarne sa fajne tylko że to bardziej taki materiał niż dżins). http://www.sklep.topsecret.pl/trl/tradycyjnie/kolekcja_damska/spodnie/111/all proponuje wybrać się do jakiegoś większego trolla (tego połączonego z top secret sklepy zazwyczaj nazywają się topsecret & friends) może jeszcze coś znajdziesz. ja uważam że kupowanie spodni w trollu w normalnej cenie to czysta naiwności. większość modeli bez problemu w pełnej rozmiarówce dociera do ceny 49,99. w moim rozmiarze 32 lub 34 około 70%. od 3 lat nei kupiłam droższych dżinsów wole 5 par za 30 zł niż jedne w normalnej cenie. uważam że to się dużo bardziej opłaca zwłaszcza że jest duży wybór i bez problemu kupie klika różnych par. zwykłe czarne, z ćwiekami szerokie, lekko rozszerzane, jasne, rurki, pumpy. w tym roku kupiłam tylko 2 pary bo nie maiłam czasu na zakupy ale z poprzednich sezonów mam jeszcze duży zapas:P kupiłam właśnie te przedarte i lekko rozszerzane (takie małe dzwony)