Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olsztyn_kamikadze

:O troche sie zniesmaczyłem.. moja kobieta mówi i robi co innego

Polecane posty

Gość olsztyn_kamikadze

Ostatnio rozmawialiśmy sobie o byłych partnerach i powiedziała mi, że przez pół roku była z gościem tylko dla sexu... dodając, że jest kobieta i ma swoje potrzeby :O a pare dni wczesniej rozmawialismy tez o zwiazkach i o sexie i mi powiedziała, że ona nie mogła by uprawiac sexu z facetem do którego nic nie czuje, tak tylko dla sexu... przeciez to pojebane.. to jest piekny przyklad jakie kobiety sa.. kazda pierdoli, ze nie mogla by uprawiac sexu dla samego sexu, dla zaspokojenia potrzeb a kazde tak robia

Gość nie wiesz ze
kazda atrakcyjna kobieta sie pieprzy jesli ma tylko ochote

Gość typowa suka :D

Gość voo
dlaczego każda? tak samo jak kazdy face......jedna bzdura kobiety sie zmieniają i o zgrozo osmielaja sie mowić o swoich potrzebach jak facet zaspokaja swoje potrzeby jest Ok, a jak kobieta to be? a co do twojej partnerki, to po prostu klamie - tylko nie wiadomo w którym momencie, zapomniala co mowila i stąd róznice

Gość nic nie rozumiesz czy udajesz
nie uprawiałaby seksu z kimś kogo nie zna, dla sportu natomiast uprawiała go z facetem, z którym wcześniej była w związku, znała kolesia, moze już nie była aż tak w nim zakochana ale miała do niego wystarczająco dużo zaufania i sentymentu by z nim nadal sypiać nie widzisz różnicy pomiędzy nienajomym gościem poznanym dopiero w klubie a facetem z którym sie jest jakiś czas w zwiazku ?! durnyś i tyle

Gość olsztyn_kamikadze
gówno mnie to obchodzi.. skoro byla z nim tylko dla sexu to jest dla mnie szmatą