Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urazpalikotyczny_

Nie ma nic gorszego od religijnego faceta:(

Polecane posty

Gość Urazpalikotyczny_

Jak bardzo wkurzają mnie tacy świętojebliwi faceci, co non stop do kościoła latają. Wszelcy ministranci, niedoszli klerycy i inni pobożni. A po kościele co wyprawiają? Mam takiego na roku, były kleryk, teraz w babach przebiera.

Gość Urazpalikotyczny_
Kiedyś się do mnie przystawiał, kolanko w kolanko, a potem pierdzielił o czystości przedmałżeńskiej.

Gość Urazpalikotyczny_
To są dopiero popierdolone fanatyczki. Byłam kiedyś na jednym spotkaniu i gorszego zbiegowiska swirów nie widziałam.

Gość śliwka w czekoladzie
Widze że jesteś tolerancyjna autorko.A powaznie ,to że ktos myśli inaczej niz ty nie oznacza że musisz go obrażać.

Gość dziwolągii
to zdewociali , wystarczy posłuchać co i o cyzm gadają :) usmiać sie mozna

Niestety to prawda ,każdy fanatyzm w jedną lub w drugą stronę źle się kończy. Mam znajomą której mąż chodzi co niedzielę do kościoła a wszystkich tych którzy nie chodzą z takich czy innych względów potępia. Facet z boku jak marzenie,zakupy zrobi ,ugotuje ,posprząta ale tą religią zatruwa życie.Jego żona nie chodzi do kościoła z tych czy innych względów i małżeństwo się zaczyna sypać.Na wszystkie złe rzeczy które się dzieją ma jedną odpowiedź "to dlatego że do kościoła nie chodzisz".Chore !!!!!!!!

Gość śliwka w czekoladzie
Zgadzam sie że fanatyzm jest zły.Katolik nie powinien nikogo potępiać.Ale czasem jest tak że ludzie mylą zwykłego praktykującego katolika który się stara żyć wg przykazań z fanatykiem,tylko dlatego że te wszystkie zasady wydają się takie dziwne.A to jest błąd.

"Jeśli chcesz być cierpiętnicą, zwiąż się z fanatykiem religijnym"

Gość jeden wielki kompleks
tez tak uważam:)

Gość lilija 123
religijny znaczy odrazu fanatyk?moim zdaniem niekoniecznie...to tez może byc a nawet powinien dobry człowiek i świetny kandydat na męża.

a mnie denerwuje hipokryzja. co niedzielę biegają do kościoła, a przedmałżeński seks uprawiają. :)

Gość rtyuretyert
Ale czasami się dobiorą w pary... Moja koleżanka, zagorzała oazowiczka, zaprzyjaźniona ze wszelkimi księżmi w okolicy, co roku obowiązkowo na pielgrzymkach, która urywała kontakt ze wszystkimi znajomymi, którzy nie chodzili do kościoła - poznała bardzo religijnego faceta, tak samo jak ona fanatystę. Oczywiście seks był dopiero po ślubie. Chyba są szczesliwi.

Gość dcdddd
a co się robi na takich oazach i w czym się przejawia fanatyzn, tych strasznie religijnych facetów?

Wypraszam sobie. Jestem z oazy. Chodzę do Kościoła co niedzielę :-p czasem częściej. Studiuję bardzo ścisły kierunek. Do fanatyzmu mi daleko :-p Już nie mówiąc że mam znajomych każdego typu, ze wszystkimi świetnie się bawię i nikogo nie zamierzam nawracać na siłę ani moralizować. Każdy z nas robi to, do czego jest przekonany. Na szczęście moi znajomi są normalniejsi niż autorka i świetnie się dogadujemy 🖐️

Gość BIGOSU nagotowalam
a moj facet stoi pod krzyzem od tygodnia i nie dal znaku zycia, widzialam go w tvn24 ! ja pierdole, chyba go zostawie.

Gość trelemoreleee
Ja chodziłam z chłopakiem cały pokój w obrazkach świetych, co niedziele do kościoła , na pierwszej randce sie pytał czy jestem wierząca, a jak zbliżały sie święta wielkanocne i widze że karteczka do spowiedzi leży, to sie okazało że on do kościoła chodzi ale do komunii to juz nie bo u spowiedzi to ostatnio był rok temu :O hipokryzja totalna :O sama chodzę co niedizle do kościoła i wierzę, ale świętej nie zgrywam A dziewczynki z oaz fajne są , ale osobno , tak w grupie to trochę za dużo jak dla mnie :D

Gość tarararararrara
ja tez nie lubie wierzacych, dobrze ze moj jest ateista bo przynajmniej sie w tej kwestii dogadujemy

Gość trelemoreleee
Ja lubię wierzących, ale nie takich ekstremalnych , wiara powinna być przede wszystkim w sercu

Gość doroteo
Z ekstremistów i fanatyków to tylko diabeł się cieszy, to jego najlepsze zastepy.

Gość sliwka w czekoladzie
Ja jestem wierząca,ale do oazy nigdy nie należałam,chodze do kościoła i tez chciałabym współżyc dopiero po ślubie.A znajomych mam przeróżnych,właściwie wiecej tych niezbyt religijnych.Nie mylcie religijności z fanatyzmem.