Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze zakupic szafe

warszawa - ile kosztują szafy przesuwne wielkie wbudowane

Polecane posty

Gość musze zakupic szafe

takie wielkie , drzwi przesuwne, po sufit, ile kosztują 1-2-3-4 tysiące???

Gość fcwefw
zależy ile drzwi i jak bogate wnętrze tej szafy będzie, ile półek czy szuflad (prowadnice kosztują) ja teraz robię taką 2 drzwiową (120 cm szerokości więc nie jest duża) i płace 1800

Gość ja miałam robione dwie
szafy w warszawie, na wymiar. Jedna wnęka 1,3 m, a druga 1,9 m. Obydwie wysokie na 2,5 metra, głębokie na 60 + "szyna". Za dwie zapłaciłam jakieś 4,5 tys.

Gość ja miałam robione dwie
Aha, no właśnie dużo zależy jaka to szafa. W tej szerszej mam tylko półki i drążki do wieszania ubrań długich i krótkich, żadnych systemów, żadnych szuflad, jedno skrzydło z lustrem, drugie bez. Druga szafa ma dwa lustra, dwie szuflady, kilka półek, ale głównie drążki na płaszcze i kurtki, bo jest w przedpokoju. Materiały są bardzo solidne i ładne, nie niszczą się, jak na razie (po trzech latach) wyglądają jak nowe :)

Gość musze zakupic szafe
miałaby ona 2 drzwi, z osiem-9 polek, kilka miejsc na wieszaki chyba bez szuflad a jesli to max 2 , wiecie moi rodzice chcą kupić i ich chca wydymać na 3 tys :o :o i coś czuję że to za dużo ale może sie nie znam

Gość musze zakupic szafe
aha! i nie przesuwają się w poziomie tylko w pionie...

Gość musze zakupic szafe
podszyw :o

wejdz sobie na strone www.iszafy.pl to jest strona firmy Fawre i mozna w niej zrobić sobie wycenkę oczywiście nie ma wszystkich opcji dostępnych....

To wszystko zalezy gdzie chcesz zrobic ta szafe tzn w jakiej firmie. ja pracuje w komandorze i mamy specjalny program ktory oblicza cene wiec nei ma mozliwosci zeby ktos cie oszukal...

Gość musze zakupic szafe
dzieki maggi :) zroie sobie wizualizacje na tej stronie ale nie widzę kosztorysow:(

na samym koncu przejdz do zamowienia i tam bedzie koszt takiej szafy podzielony na korpus wnetrze frony musisz tylko pamietac ze do tej ceny trzeba doliczyc montaż.. w warszawie jest na pewno kilka salonów gdzie mozna dokonac bezplatnej wyceny, profesjonalnie...mozesz takze zamowic sobie bezplatna wizyte projektanta...np. w indeco, komandorze i pewnie kilku innych firmach..ceny przewaznie sa do siebie zblizone..pozdrawiam