Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pogodziłem się

smutnych spraw krąg

Polecane posty

Gość pogodziłem się

Kiedy mój syn powiedział mi, że jest gejem, byłem wściekły. Co ja takiego zrobiłem, że mam syna-nieudacznika? Chciałem, żeby się leczył. Żona była przeciwna, broniła go, mówiła, że on taki już jest i że tego nie da się zmienić. Potem powiedziała mi, że wiedziała od dawna, ale bała mi się powiedzieć. Poszliśmy jednak do seksuologa. Tam dowiedziałem się, że homoseksualizmu się nie leczy, bo to nie choroba. Ten seksuolog powiedział jeszcze, że jeśli ja odrzucę swojego syna, to jemu nigdy nie będzie dobrze na świecie. Przypomniał mi się mój ojciec. Był bardzo surowy i wymagający. Nigdy nie usłyszałem od niego dobrego słowa. Obiecałem sobie, że ja taki nie będę. Mam dwóch synów i nigdy żadnego z nich nie uderzyłem. Jeden ma już żonę i dwójkę dzieci, a drugi jest gejem. Dużo myślałem o tym, jak to jest. Żona podsuwała mi jakieś artykuły z gazet. W końcu stwierdziłem, że jaki jest, taki jest, ale to mój syn. I niech nikt nie waży powiedzieć o nim złego słowa. Tata

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
to bardzo mile jest jak sie slyszy takie cos :)

Gość franek z Janek
no i super, gratuluję mądrego spojrzenia

Gość gejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
a masz jego zdjęcie? ma kogoś?

Gość jak miło
kiedy to przeczytałam ciarki mnie przeszły ... za chwilę się popłaczę. świetnie że zrozumiałeś syna .Oby inni rodzice a przede wszystkim społeczeństwo tak do tego podeszło . Mam nadzieję ze czare charaktery kafe nie dodadzą swoich chamskich postó