Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SolaMarie

prezerwatywy z... allegro?

Polecane posty

Gość SolaMarie

Czy ktoś z was kupił kiedykolwiek prezerwatywy na allegro, bądź po prostu w internecie? Jeżeli tak to czy polecacie? Wiem, że tak jest o wiele taniej ale nie wiem czy bezpiecznie, sprzedawcy zapewniają o jakości towaru, jednak... wolałabym poznać opinie ludzi, którzy robili podobne zakupy:) Jakie w ogóle macie podejście do tego typu zakupów? Co sądzicie??

Gość tania jania
ale po co??? ile zaoszczędzisz, przecież i tak zapłacisz za dostawę, może przy zakupie hurtowym to może się opłacać, ja zawsze kupuję w aptekach, w supermarketach nie bo słyszałam o żartach polegających na przekłówaniu paczek igłą przez obsługę lub gówniaży stojących w kolejce do kasy, zdecydowanie nie kupiłabym w internecie

Gość SolaMarie
no własnie chodzi mi o zakup np. 50 szt. bo i tak kupujemy z partnerem durexy 12 ale to starcza na... troszkę... a przy 50szt już nawet z wysyłką się opłaca.

Gość SolaMarie
kochająca jeść...: daruj sobie... lepiej schudnij...

Kupowalismy wielokrotnie. Jest DUŻO taniej niż w sklepach. Kupując u sprawdzonych sprzedawców, sprzedających ich duzo możesz być spokojna.

Gość SolaMarie
I nigdy nic złego się nie działo? Wsio jest z nimi w porządku? Bo partner mnie namawia, ale... jestem jeszcze dość młoda, nie gotowa na dzidzię:) Więc wolę dmuchać na zimne.:)

Gość tej hej
dmuchać to on ciebie będzie

Rozumiem Cię. Nic się nie działo. Nie wiem czy to nie jest pewniejsze niż w sklepach, gdzie niejednokrotnie gumki leżą długie tygodnie, na słońcu itd. Większość sprzedawców na allegro sprzedaje po kilkaset sztuk na jednej aukcji, więc nie mają chyba zastojów. A wypowiadający się w tych grzecznych słowach to nie wiem w czym mają problem, ze za gumkę zapłacisz 1zł, a nie 3 :o

Gość SolaMarie
Dziękuję Deliah, choć jedna osoba, która potrafi wyrażać się z kulturą i pisze bo chce pomóc a nie odreagować, bo w realnym świecie niewiele ma do powiedzenia... No to może się zdecyduję na taki zakup:) Bo w sumie widać, że naprawdę sporo ludzi się zaopatruje właśnie na allegro w prezerwatywy:)

Dokładnie. Durex to durex, tylko kup u pewnego sprzedawcy. My zamawialiśmy i po 100 sztuk :P Mam nadzieję, że będziesz zadowolona, pozdrawiam :)

Gość SolaMarie
ok:) Kupię u najbardziej rozchwytywanego na allegro sprzedawcy:) Dziękuję jeszcze raz:)

Gość SolaMarie
ahaa... bardzo ładnie się podszywasz głupku

ja kupowałam na allegro i to po 50/100szt wszystkie super i do tego dyskrecja 100% przychodzi w szarym tekturowym pudelku z napisem części komputerowe. Tak więc mogę z czystym sumieniem polecić!

kupuję wyłącznie na allegro w sklepie sztuka wychodzi 3-4 zł, na all 1-1,50

Gość SolaMarie
a nie macie po nich wrzodow?

Gość SolaMarie
mumi i cux--> dzięki:) A właśnie pisałam raz do sprzedawcy z allegro i właśnie pisał, że przychodzi w zupełnie "anonimowej" paczce:) no i podobno w ciągu 24h- tak jet napisane na aukcjach, ale nie wiem czy w to akurat wierzyć??

Gość SolaMarie
SolaMarie a nie macie po nich wrzodow? daruj sobie, tylko śmiecisz swoimi wypocinkami

Gość SolaMarie
a czy przerwatywa zapezpieczy przed cionzom jesli bede robic oralny sex w gumce? czy liczyc se dni bezpanskie?

Gość SolaMariee
jem zielone uplawy

Gość SoIaMariee
coż nie posraj się z podniety :o

Gość gośćaaa
Tez sie zastanawiam czy nie kupic prezerwatym na allegro bo te ceny w sklepach sa chore... Jesli ktos uwaza ze prezerwatywy z rossmana sa gorsze niz z apteki to niech pomysli ze za nim dojada do apteki to odbywaja dluga droge a tirach, hurtowniach i one tak naprawde sa w wiekszosci zepsute zanim trafia do apteki. Wiadomo apteka dba pozniej o nie ale to juz za pozno. Pare razy mi sie zdarzylo w zyciu kupic prezerwatywy ktore sa dobre tzn ten plyn na nich nie jest w stanie cieklym....

Gość krzysia663
Osobiście wolę kupować w renomowanym sklepie ;) Dlatego najczęściej kupujemy tutaj http://zmyslowo.com/ :)

Gość gość
ja kupowalam rok przeterminowane, za 10% pierwotnej wartosci i zadna nigdy nie pekla. ale to mimo wszystko ryzykowne