Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czytajaca glupoty

Co sadzicie o dziwnej katastrofie w smolensku??

Polecane posty

obstawiam to drugie to nie zwykła katastrofa za duzo niewiadomych i duzo matactwa

ja sądzę, że jest to przejaw polskiego tuwiwisizmu, "jakoś to będzie" , oraz koszmarną niekompetencją ludzi na stanowiskach. Samolot przystosowany do lądowania na lotniskach nowoczesnych, ląduje na polowym lotnisku....

chodzi tu o rozstrzygniecie. Samolot byl wojskowy. Na tym lotnisku w smolensku 3 dni wczesniej byly jakies tam naprowdzniki kiedy ladowal tusk i potem je zabrali odrazu dlaczego nie zostawili??

Gość pisowcom to się na mózg
rzuca. Czy może prezio im ściągawki partyjne wysyła?

dlaczego cial nie ma zebrali zaledwie pare kilo z calego samolotu ludzi. A w wypadkach innych samolotow nawet z duzej wysokosci ciala sa cale przynajmniej do rozpoznania

a powiedz ile tego bylo poczytaj sobie wiadomosci o calej tej katastrofie przeciez w TV nawet mowili przeciez cial calych nie zebrali tylko pare kilogramow ze wszystkich

Gość nie pierdol jak się nie znasz
"yly jakies tam naprowdzniki kiedy ladowal tusk i potem je zabrali odrazu dlaczego nie zostawili??" były jak lądował PUTIN a tusk był tego samego dnia więc się załapał. Za to ludzie prezydenta domagający się lotniska nie ustalili z rosjanami żeby ci im radar złożyli

uczylam sie ale nie chodzi tu o fizyke tylko o to jak jest w wiekszosci wypadkow. a Zauwazyles kiedys zeby z jakiejs katastrofy az tak malo zebrali cial?? Mi SIE TO WYDAJE TYLKO DZWINE I DLATEGO PISZE

akurat na tym sie nie opieram czytalam o tym duzo i sama wnioskuje. I tez rozmawialam z jedna dobrze znajaca sie na sprawach technicznych samolotow i wypadkach oraz ladunkach wybuchowych. Duzo rzeczy jest zastanawiajacych po to zalozylam ten topik zeby poznac zdanie innych jak inni to widza

samolot wywrocony kolami do gory. Przeciez to najciezsza czesc samolotu. Gdy samolot sie rozbija to widok z gory przypomina lejek a tutaj kwadrat jakby sczatki porozwalane na okolo i to tez by moglo wyjasnic az tak tragiczne zmasakrowanie cial. Chcialabym zaznaczyc ze wysoko ten samolot nie lecial byl niby nad ziema 2,5 metra by zachaczyl tylko dziobem powinni przezyc. Skad sie wziely postacie ludzi na tym amatorskim filmiki i skad te strzaly co to woglesa za strzaly

co do tych szczatek na okolo chodzi mi tu o zastosowanie jakiejs bomby bo do przewrocenia samolotu i rozwalenia go w taka pozycje potrzebna dodatkowa sila ktora by wyjasnila ulozenie szczatkow tak

no nie wiem nie wiem mi sie wydaje ze to zaplanowane bylo i zwykle morderstwo. Czemu Tusk tak szybko przylecial normalnie powinno mu to duzo wiecej czasu zajac. Normalnie zeby wystartowal samolot musi rozgrzac silniki zatankowac wczesniej jeszcze zaanim, by na lotnisko wyjechal. Dziwne i tyle ja uciekam juz pozostawiam wam te rozpatrywanie dalsze