Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś zna?

Podgrzewacz żelowy (bez prądu) Lovi - Canpol

Polecane posty

Gość ktoś zna?

jakieś opinie? warto to kupować?

Gość ktoś zna?
nikt tego nie używa?

Gość jak dla mnie to kiepski
wynalazek

N jakiej zasadzie dziala taki podgrzewacz? Bo ja szczerze pwoiedziawszy nigdy o takim nie slyszalam.

Nie słyszałam o takim wynalazku ale przyznam, że ciekawie to wygląda. Pewnie bym wypróbowała z ciekawości:) Ile kosztuje taka przyjemność?

Gość a po co do domu
podgrzewacz? Szybciej na kuchence się zagrzeje niż w tych podgrzewaczach.

Gość ktoś zna?
czyli to jakaś nowość i nikt jeszcze nie używał? przyznam, że 20 minut to długi czas nagrzewania, ale na spacery czy inne wyprawy byłoby super

Gość a po co do domu
ten żelowy to bardziej takie termoopakowanie. podoba mi się. Kupie taki. Ale zwykły podgrzewacz do domu to głupota.

Gość ktoś zna?
dlaczego głupota? podgrzewacz domowy podgrzewa ci do danej temperatury i więcej nie i masz pewność, że nie oparzysz dziecka i nie musisz latać co chwilę i sprawdzać temperatury, jak przy podgrzewaniu na kuchence

Gość również będę wdzięczna
za opinie

Gość nie lepiej wziąć termos ?

Gość senkobako
no tak,bo to jest dopiero wyczyn-sprawdzac samemu czy jedzeia dla dziecka jest odpowiednio podgrzane. co za czasy!!!Lenistwo pospolistwo!!!

Gość soltys83
podgrzewacz jest bardzo praktyczny. podczas dzialania wydziela cieplo przez okolo 30 minut. zasada dzialania jest banalna. mianowicie zel przechodzac z jednego stanu skupienia w drugi (krystalizujac sie) wydziela energie (cieplna). potem mozna opakowanie wraz z krysztalem zagotowac ponownie az do otrzymania zelu.

Gość to jest termoopakowanie a
nie zaden podgrzewacz

Gość agusb
Dla mnie rewelacja. Córka karmiona jest moim mlekiem, ale wcześniej odciąganym. Urządzenie bardzo przydaje się podczas długich wizyt w różnych poradniach (a jest ich na prawdę sporo w pierwszych miesiącach), gdzie nie mam możliwości ściągnięcia świeżego pokarmu dla małej, czy podgrzania w normalnym podgrzewaczu. Zabieram więc ze sobą porcję schłodzonego wcześniej mleka (wcześniej schłodzony żel pełni rolę lodówki i utrzymuje mleko w chłodzie) i na pół godziny przed karmieniem odpalam żel, który podgrzewa mleko do temperatury spożycia. Wiele razy ten "wynalazek" spełnił swoją rolę rewelacyjnie. Polecam

Gość agusb
Dla mnie rewelacja. Córka karmiona jest moim mlekiem, ale wcześniej odciąganym. Urządzenie bardzo przydaje się podczas długich wizyt w różnych poradniach (a jest ich na prawdę sporo w pierwszych miesiącach), gdzie nie mam możliwości ściągnięcia świeżego pokarmu dla małej, czy podgrzania w normalnym podgrzewaczu. Zabieram więc ze sobą porcję schłodzonego wcześniej mleka (wcześniej schłodzony żel pełni rolę lodówki i utrzymuje mleko w chłodzie) i na pół godziny przed karmieniem odpalam żel, który podgrzewa mleko do temperatury spożycia. Wiele razy ten "wynalazek" spełnił swoją rolę rewelacyjnie. Polecam

Gość Tysiak85
Ja odkąd go mam używam codziennie! Czasem nawet w domu jak chcę żeby ciepła herbatka była ciągle pod ręką. Świetny produkt, wkład żelowy ogrzewa butlę w kilka minut a termoopakowanie utrzymuje jej temperaturę około 3 godzin a i po upływie tego czasu jest ciepła . Ja jestem fanką tego podgrzewacza!

Gość gość
Dla nas swietny w sytuacjach kiedy nie ma dostepu do pradu a trzeba nakarmic malucha, dlugim wyjsciom z domu towarzyszy nam podgrzewacz zelowy Lovi. Utrzymuje temperature mleczka ok 2 h. Prosciutki w obsludze i co wazne, pasuje do wiekszosci butelek ;) Szczerze polecam ten produkt Paulina

Gość gość
Swietny produkt. Prosty w obsludze a taki przydatny. Na wszelkich wyjazdach, wyjsciach na spacer czy do lekarza. Pyk pyk i mleczko podgrzane. Przydatne w miejsach w ktorych nie ma mozliwosci nakarmic piersia albo gdzie po prostu nie ma jak inaczej podgrzac pokarmu. POlecam, warto kupic. Karina88

Gość phantasia
Podgrzewacz żelowy LOVI to super sprawa! Naprawdę polecam. Szybko się rozgrzewa i długo trzyma ciepło wewnątrz termoopakowania. Poza tym jest estetycznie wykonany. Czasami służy nam jako termofor lub ogrzewa zmarznięte ręce. Niezawodny w jesienne i zimowe dni.

Gość shawty19
Ja mogę osobiście polecić podgrzewacz. Sprawdził się podczas dluższych wypadów, kiedy to nie miałam możliwości karmić synka piersią. Mleko podgrzewał bardzo szybko i sprawnie. Temperatura po podgrzaniu była idealna. Polecam każdemu kto zastanawia się nad jego zakupem.s

Gość Olga D
Ja polecam, mi się sprawdził, na różne wyjścia. Nie tylko na spacer, jesteś u kogos i nie trzeba prosic, żeby ci wode grzał. Do tego fajna butelka lovi ze smoczkiem, który nie rozleniwia dziecka, a dobre jest to jak sie karmi dodatkowo piersią.

Ja jestem z niego bardzo zadowolona. Tutaj nie chodzi o lenistwo! Jak wychodzę na spacer to odciągam pokarm (nie uznaję karmienia w miejscach publicznych) i wtedy ten podgrzewacz doskonale się sprawdza. Szczególnie w okresie jesienno - zimowym. Bardzo szybko podgrzewa i długo utrzymuje temperaturę:)

Gość Ola ola ola
Podgrzewacz żelowy Lovi to proste w użyciu urządzenie. Po wygotowaniu go przez 15 minut jest gotowy do użytku. Wystarczy zawinąć mleko we wkład żelowy i wcisnąć przycisk „start”. Świetnie sprawdza się na spacerach, w przychodniach lub w odwiedzinach. Jest trwały, elegancki i praktyczny. Polecam ten produkt wszystkim, a szczególnie podróżującym.