Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakzapomniec

Jak zapomnieć o niejjjjjjj

Polecane posty

Gość jakzapomniec

nie wiem co ze soba zrobic mam 20 lat poznalem ja jeszcze w gimie piękna dziewczyna i wspaniała dziewczyna wiedzialem ze za piekna ale czasami sie spotykalsimy i ja sobie zrobilem nadzieje ale nic z tego bo powiedzial ze poznala mnie jako kumpla i tak chce zeby pozostalo, nie mam tego czegos to "coś" wydaje mi sie ze chodzi jej o wyglad ale ona zaprzecza ze to nie to ale mi sie wydaje ze mnie klamie bo mnie lubi i nie chce mnie zranic a ja ja tak kocham to jest jakies glupie nie chcialem kazdy jej widok to szybsza rekacja serca cale cialo drzy kolekcjonuje kazda jej fotke jaka doda gdzies i ogladam i patrze na ta piekna istota, jak jestem pijany to placze i pragne smierci bo bez niej to zycie gowno warte modle sie codzien do boga zeby mnei zabral do siebie a jej dal szczescie, zeby spotakal faceta z ktorym bedzie szczeslia i sie usmiehcala tak zawsze jak ja widzilem tyle razy i tak pieknie sie usmiehcala ahh jestem sam?? wiem to glupie ale nie potrafie sie bawic laskami niestety je szanuje i tak mi sie to odplaca inni goscie sie bawia i laski na nich leca a mnie olewaja ale coz nie obchodza mnie inni tylko ona chce o niej zapomniec a nie potrafie no ku*wa nie potrafie

Stary, daj sobie czas i przede wszystkim calkowicie odetnij sie od niej, w przeciwnym razie bedziesz caly czas cierpial, wiem co mowie, tez kiedys cos takiego przezywalem. Zobaczysz, jeszcze kiedys bedziesz sie z tego smial. Co jeszcze moge poradzic? Zajmij sie czyms, sport, znajomi, imprezy itd. I przede wszystkim nie idealizuj jej - to przeciez zwykla dziewczyna jakich wiele, nie bedziesz z ta to bedziesz z nastepna i wtedy ona bedzie dla Ciebie calym swiatem.

Gość chinka czy japonka
nie wchodź na nk itp. nie kolekcjonuj fotek, nie chodź w miejsca gdzie możesz ją spotkać, poszukaj sobie inną dziewczynę

Gość jakzapomniec
nie idealizuje jej. ona naprawde jest inna patrzy na wnetrza bo jakby tak nie bylo nie gadala by z takim brzydkim chlopakiem jak ja to moja wina ze sie zakochalem a wiedzialem ze to za piekna dziewczyna ale to samo wyszlo z siebie. Inne dziewczyny jakie widze to tylko na kase leca byle facet fajna fure mial i cos kasy i taki pedancik, zel obcisle koszuleczki a ona jest inna. NIe chce innej Chce tylko ja ;) ale nie moge z nia byc ;) ja ja kocham i pragne jej szczescia i chce zeby poznala kogos z kim bedzie szczesliwa a ja musze zpaomniec ale nie potrafie i to mnie boli ;/ musze wyjechac jak najdalej od niej ale nie mam takiej mozliwosci ;/ samobojstwo??

Gość leć po test
oszalałeś?:O zabić się przez gimnazjalną love?:O żyj sobie w jej cieniu i czekaj na cud,, miłosc jest piekna:)

Gość jakzapomniec
nie dla miłości ;) ale dla wlasnego spokoju spokoju duszy bo mam juz halo w glwoie nie wiem co myslec co robic to nie milosc z gima ;) tylko z innej wioski ;) a w gimie ja poznalem ;) a zakochalme sie gdzies w szkole sredniej 1 klasa to tak samo z siebie kurwa wyszlo no nie chcauilem wiedzialem ze to za ladna dziewczyna