Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Merthee

chodzi ktoś na strzelnicę?

Polecane posty

Gość Merthee

bo chciałam tam zabrać chłopaka w ramach prezentu urodzinowego, a nigdy nie byłam w takim miejscu... :) mógłby mi ktoś w kilku słowach napisac, jak to się odbywa?

Gość testX
ubierz się ładnie po kobiecemu , czyli wskocz w sukienkę i podmaluj , nadstaw się odpowiednio a on będzie wiedział jak prawidłowo celnie strzelić :)

Gość buhaaaaaaaaaaaaaaaahahaaaaaa
no ja chodzę, a co chesz konkertnie wiedziec?

Gość Merthee
np, czy ktoś mi pokaże, jak tą broń się ładuje, czy nie będę miała problemu z "przywołaniem" do siebie tarczy- tj czy instrukcje są jasne? z tego co pamieam z lekcji po w gimnazjum, to te tarcze są na takich jakby linach, tak?

najpierw to musisz pojsc do takiej szczelnicy i umówić się na konkretny dzień i godzinę, przez cały czas będzie koło Ciebie osoba która Ci wszystko wyjaśni co i jak sie robi. Ta osoba bedzie nadzorować przez cały czas, napewno nie zostaniecie sami:-)

tarcze sa różne, na linach, stojakach , ale Wy bedziecie mieli na linach. Wszystko powie wam instruktor

Gość Merthee
aha, dzięki :) a czy ten instruktor jest jakoś dodatkowo płatny? bo na stronce strzelnicy jest tylko napisane,ze klienci indywidualni muszą zapłacić za wypożycenie broni i każdy nabój osobno, no i tarcze też. a o instruktorze ani słowa :)

to zależy od strzelnicy, jedno jest pewne - jak nie masz doświadczenia z bronią to nie puszcza Cie samą

najlepiej zadzwoń tam i sie zapytaj, albo idz tam osobiście, wszędzie jest inaczej

Gość ja jak byłem na strzelnicy
to się nie trzeba było zapisywać ... trzeba być pełnoletnim i mieć ze sobą dowód osobisty , wpisujesz swoje dane do takiej ksiazki po tym wchodzisz na strzelnicę. Instruktor był za free w moim przypadku płaciło się od naboju, różna cena do różnego rodzaju broni. Miałem okazję strzelac z glocka i strzelby mossberg :p

Gość Merthee
nie przejdę sie, bo w pizdu daleko to jest :P ale maila już im wysłałam. z dowodem nie ma problemu,akurat mam :D dzięki za wszystkie odpowiedzi :)

pierwsze strzelanie z ostrej amonicji jest niedoopisania ;) Po nalozeniu sluchawek na uszy slyszyc bicie serca :)) a odkakujace luski od stzrelajacych obok partnerow podbija andrenaline ;) Najlepsze szybkie strzelanie z przeladowaniem magazynku z zmiana polozenia ciala :D

Gość Monika MIas
Pierwsze wyjście na strzelnicę jest ekstra. Każde następne - jeszcze lepsze, bo i Twoje umiejętności będą większe. Ubierz się sportowo, zadzwoń do polecanej strzelnicy, ich się najlepiej zapytaj. Jeśli jesteś z Wrocławia, bądź okoli - polecam Ci strzelnicę Progun. Sama się tam nauczyłam podstaw, chłopak nadal uczęszcza (ja czasem się wybiorę). Ogólnie, jeśli chodzi o prezent - świetna sprawa

Gość gość
Chodzę średnio raz na dwa tygodnie i zaliczam wszystkie możliwe strzelania, szkolne i bojowe z kbs wz.96 Beryl oraz z pistoletu wojskowego p-83

Gość gość
Ja chodzę czasami właśnie z chlopakiem do Progun we Wroclawiu, fajnie tam jest , na prawde