Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przygoda goni przygodę

SEX z ULOTKARZEM!!

Polecane posty

Gość przygoda goni przygodę
powiedz mi tylko dziecinko czy jestes blondynem? ;)

Gość 16 latek lulz
pisać na email oferta nadal aktualna

Gość 16 latek lulz
do głupie podszywy pisz na email

Gość ???????
uppppupp

Gość ???????
puupp

Gość Ulotkarz
Nie uwierzycie, zacznę od początku od rana walilem konia, raz, dwa, trzy, potem pomyslalem ze dla odmiany odpoczne a przy okazji troche zarobie i zaczne roznosic ulotki, zaczalem od 9 pietra, zeby sie pod gore po schodach nienachodzic, schodze, a na 6 stoi w drzwiach gola laska i pyta, czy bym sie czegos nie napil. Speszylem sie troche, bo bylem juz w koncu po 3 wytryskach i nie bylem pewny czy sprostam jeszcze kilka razy tego dnia, ale gdy ona powiedziala, ze da mi tyle co dniowka, jesli zastapie jej wibrator... obudzil sie we mnie materialista :) ps miał ktoś podobną przygodę??

Gość mleczarz
Nie uwierzycie roznosiłem mleko i poszedłem za blok się wylać a tu kurwa coś na mnie kapie z góry patrze a na balkonie ten pierdolony ulotkarz co zajebał mi bańke mleka rano rucha jakąś cipe i żłopie moje mleko to poszedłem gnoja zapierdolić wchodze a laska mówi że uciekł przez okno miał ktoś taka przygodę????????????

Gość Listonoszka
Nie uwierzycie, ale wlasnie wyszlam sobie poroznosic troche listow, wchodze do klatki, a tu nagle drzwi sie otwieraja i wbiega jakis palant z kankami na mleko, o malo mnie nie przewrocil. Pytam, go spokojnie, co on za jeden i gdzie mu sie tak spieszy, a on na to ze idzie zapierdolic jakiego gnoja co zlopie jego mleko. To ja na to, zeby mnie lepiej zapierdolil, to bedzie mial lepsza frajde. No i zeszlismy do piwnicy, a on mnie tam zaponal godzine bez przerwy, tak ze do dzis okrakiem chodze. Mial ktos taka przygode?