Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grande isana

2 dzien i nic...nawet sie nie zapowiada:(

Polecane posty

Gość grande isana

witam! okres mi sie spożnia drugi dzień (33d.c) ...zawsze mialam od 29-31 dni!! pierwszy raz mi sie tak spoznia, współżyłam bez zabezpieczenia, ale nigdy nie do konca(długo wczesniej wychodzi). Nawet sie nie zapowiada na okres..zadnych boli piersi ani brzucha..nic!! Dodam 3 tygodnie temu wrocilam z 2 tygodniowych wakacji w egipcie...tam mialam okres noramlnie, ale wrocilam z lekkim ...do tej pory utrzymującym sie zapaleniem pecherza. Wczoraj robiłam test-negatywny. Czy to przez zmiane klimatu takie opoznienie...czy wrecz ten czesto oddawany mocz wskazuje na ciaze. nie wiem co juz myslec...

Gość tajasne
zmiana klimatu. poczekaj tydzien, zrob jeszzce raz test, jak nic nie wyjdzie to idz do lekarza. a to zapalenie pecherza swoja droga przydaloby sie leczyc zanim sie rozpaskudzi na dobre.

Gość grande isana
no wlasnie pare dni temu zaczełam brac antybiotyk na ten pęcherz Cipronex...ale jak mi sie zaczal spozniac okres to odstawilam;/ mozliwe zeby przez 3 tyg moj organizm sie nie dostosowal znowu...kurcze jakos mi trudo uwierzyc w te zmiane klimatu