Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sd ytv

Co to moze oznaczac?

Polecane posty

Gość sd ytv

Dziewczyny mam takie male pytanie poniewaz jestem po @ {wczoraj ostatni dzien i dzisiaj juz nic}. I chyba czuje prawy jajnik, nie boli mnie tylko tak jakby promieniował czy cos takiego ale to nie bol.. Czy mozecie mi powiedziec co moze to oznaczac prawdopodobnie? Ps. mierzylam dzisiaj tem. w pochwie 36.3 Stopnie C {zaczynam od dzisiaj}

Gość sd ytv
Jest ktos?

Gość pustka totalna
jak prawy to może wyrostek? Skąd mamy wiedzieć dlaczego cię boli? I co do tego ma mierzenie temperatury w pochwie? Jeśli myślałaś jakimś cudem o ciąży, to ciąża nie boli:) Boli poród :)

Gość sd ytv
Chyba napisalam ze nie boli prawda tylko promieniuje czy daje o sobie znaki ALE NIE BOLI! Dopiero mysle o ciazy

Hej. Przejdź się na USG, to może być torbiel jajnika- ja tak miałam. Nie chcę Cię straszyć, jeżeli torbiel jest mały i nie rośnie, to pewnie się wchłonie sam, jeżeli jest rosnący to Ci dadzą tabletki i powinien się wchłonąć, operacje należą do rzadkości. Ok 50% kobiet ma torbiele i znaczna większość znika naturalnie:) pozdrawiam

Hej. Przejdź się na USG, to może być torbiel jajnika- ja tak miałam. Nie chcę Cię straszyć, jeżeli torbiel jest mały i nie rośnie, to pewnie się wchłonie sam, jeżeli jest rosnący to Ci dadzą tabletki i powinien się wchłonąć, operacje należą do rzadkości. Ok 50% kobiet ma torbiele i znaczna większość znika naturalnie:) pozdrawiam