Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonim4124212

Policja

Polecane posty

Gość Anonim4124212

WItam! Ukradlem w pazdzierniku na gry 1200 zl z karty kredytowej ojca na gry, z jedej gry zostalo cofniete 600zl chodzi o doladowanie wirutalnych kont na gry, pare dni temu przyszlo z prokouratury ze zostalo wszczete postepowanie karne zwiazku z nieuzasadnionymi platnosciami, a przed chwila przyszedl policjant i pytal czy jest tata. o co moze chodzic? Tata splacil juz ten dlug....

Gość zuzkajjjjjjj
Jak juz zostalo wszczete postepowanie karne to niestety nic tu nie da splacenie dlugu. Nie wiem czy wiesz moj drogi ale twoj tata moze za to pojsc do wiezienia na 3 miesiace. Chyba ze poda ciebie ze ty to zrobiles i masz 17 lat to wtedy ty za to odpowiadasz i ty trafiasz do wiezienia na do 11 miesiecy.

Gość Anonim4124212
Ale on juz to splacil nie rozumiesz?

Gość Anonim4124212
Splacil to juz kilka miesiecy temu, to zaskarzyl bank czy Ci z tej gry?

Gość zuzkajjjjjjj
rozumiem i dlatego ci odpisalam! to nic ze splacil mial zaleglosci. jesli policja sama przyszla to z powolania prokuratora. Czyli to on chce wam zalozyc sprawe. Gowno tu ma do tego ze spłacil moze chce sie wziasc za ciebie. nie wiem nie wnikam. Ale jak nie zglosi sie w ciazgu 7 dni na policje to bedzia mial za to niezle jaja

Gość Anonim4124212
Ale nie rozumiem dlaczego? jezeli to splacil to tak jakby on to sobie kupowal i dlaczego przyszla Policja?

Gość Fanatyk234
A twój starszy zgłaszał do banku0 że mu ktoś forsę ukradł z karty? Tuta masz przyczynę jeżeli tak. Pewnie policja chciała go przesłuchac na ten temat: czy mu ktoś kartę ukradł i tp. Za długi się do pierdla nie idzie. Gdyby chodziło o długo to by przyszedł komornik.

Gość Anonim4124212
No zglaszal do banku... ale akurat jak skladal zeznanie bo szedl sam na policje to sie przyznalem i nie doszlo do rozpoczecia sprawy

Gość to sie do roboty wez
postepowanie karne w zwiazku z NIEUZASADNIONYMI PLATNOSCIAMI?!? :O wtf :O to jak ja chce nie wiem, isc do sklepu i dac tak za nic sprzedawy 1000 zl, to jest to KARANE??????? nie kumam :O

Gość Fanatyk234
no więc właśnie. Teraz to postępowanie wyjaśniające kto ukradł trwa i musi się jakoś skończyć. Załatwcie sobie prawnika.

Gość Fanatyk234
to sie do roboty wez - ale to tak wygląda: jakbyś miał kartę i twój kumpel wyciągnął ci ją z kieszeni, zrobił sobie zakupy. Potem ty się orientujesz ze coś jest nie tak i idziesz do banku z pretensjami. Potem twoj kumpel mowi że on sobie trochę pożyczył. Spłacasz zakupy kolegi ale zgłoszenie już zostało dokonane.

Gość Anonim4124212
Czyli jezeli mam 14 lat i dojdzie, ze to ja zrobilem to bede mial kuratora? pojde do poprawczaka czy cos ? jezeli bym trafil do poprawczaka to bym tam zupelnie sie zmienil...

Gość Anonim4124212
Wiem co zrobilem i wiem ze jestem chujem, ale skupmy sie na moich pytaniach ;)

Gość damnnnnnn
okradł ojca w dodatku na jakies pierdolone gry!!!!!!!! ty gnoju jakbym iala takie dziecko jak ty tak bys dostał w dupe zebys wiecej po cudze siegnał !!!!! jak tak mozna????

Gość damnnnnnn
pojdziesz siedziec w wiezieniu bedą wiedziec co z tobą zrobic mały :D tam sie z takimi nie cackają ;))

Gość Anonim4124212
Nie no do wiezienia nie pojde bo za mlody, lecz ten dlug oddam ojcu jezeli tylko zarobie ...

Gość rewtwe
niestety, ale będą wyłudzać od twojego ojca więcej kasy i przesłuchiwać będą też Ciebie nie puść pary..