Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anussssiia

Podkłady do szpitala jakie, jaka wielkość i ile ?

Polecane posty

Gość anussssiia

mam liste ze szpitala co kupic, i weszlam na strone apteki myslalam glupie podklady a tu....rozne rozmiary, nie wiem ile sztuk :( moze ktos doradzi?

Gość ciezarowkaa25
popieram pytanie - i czy do cc brać takie same jak do sn?

Gość no oczywiście że brać
rozmiar mało istotny ( a większość jest podobnych rozmiarów ok 60x60 cm.) można kupić np w rossmanie za 10 szt coś ok 10-12 zł o ile się nie mylę a przydadzą się później dla dziecka ;) rodzaj porodu nie ma tu nic do rzeczy - bo niby dlaczego po cc kobieta nie miałaby krwawić ?

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
po cc krwawienie jest mniejsze...a przynajmniej tak mi kazdy mowi;) ja mam podklady Seni soft- 10 sztuk rozmiar 60x90 po chyba 1,50zł za sztuke...ale jak zostana to przydadza sie dla dziecka:)

Wcale nie musi być mniejsze, to zależy od kobiety. dziewczynie, z którą leżałam wręcz chlustało przy każdym wstaniu z łóżka i właśnie była po cc. Podkład jest dobry duży, bo jak się przesunie to się nic nie stanie.

Gość fdeeeee
ja kupiłam na allegro podkłady poporodowe, ok 3,5zł za 10 sztuk, kupiłam 3paczki

Gość Do no oczywiscie ze brac
chyba autorka nie miala na mysli podkladow do przewijania tylko takie co sie miedzy nogi wklada :D

Ja miałam podkłady ABSORGYN. Bez rozmiaru. Paczka jedna starczyła. Ale w szpitalu takie dawali wiec swoje dopiero w domu korzystałam.

Gość no oczywiście że brać
autorka nie sprecyzowała o które jej chodzi. tak czy inaczej mi i jedne i drugie się przydały ;)

Gość panda.manda1
i tak samo podkłady - czyli wielkie podpaski - też w aptece - np.firmy bella

Gość klaudusek
Ja polecam podkłady z canpola. Są bardzo duże ale cienkie więc nie przeszkadzają. Dodatkowo mają pasek kleju dzieki któremu trzymają sie na swoim miejscu. Kupiłam również tańsze z innej firmy ale zdecydowanie lepiej wydać trochę więcej i miec poczucie komfortu i tego, że nic nam nie przecieknie. Przyda się około 20 sztuk.