Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana :(:(

;(

Polecane posty

Gość zalamana :(:(

zanim poznalam chlopaka robilam glupstwa wysylalam fotki er. nie mowilam mu o tym jestem z nim juz rok i sie dowiedzial o tym przeczytal moje archiwum z gg nie chcialam mu o tym mowic bo nie chcialam go stracic teraz czuje ze to moze sie skonczyc przeprosilam go ale dalej jest zly na mnie i mi to wypomina nie robie juz tak niewiem co mam zrobic:(:(:(:(:(:(:( co mam robic :(:(:(

Placisz cene za brak wyobrazni. Teraz to juz nic nie mozesz zrobic - albo Ci wybaczy albo nie.

Gość rrrrrrrrrrrr
co było to było:) czasu nie cofniesz a jesli jemu to przeszkadza to niech sobie szuka orleanskiej jego strata

a jakim prawem przeczytał twoje archiwum z gg? telefon też ci kontroluje i korenspondencje, pamiętnik??

przepraszam bardzo. z mężem jesteśmy razem od 11 lat i nigdy nie miałam jego telefonu w ręce. to samo się tyczy maili czy poczty która do niego przychodzi, listy odkładam na bok bez otwierania uważam że kontrolowanie kogoś jest głównie poniżające dla kontrolującego

zauważyłam że tutejsze ''damy'' cierpią na zanik poczucia własnej wartości :-) mniej kompleksów dziewczyny!

a jesteś pewna , że już tego więcej nie zrobisz? dziwisz się że jest zły o coś takiego? a jakbyś się czuja gdyby on robił to co Ty? Wydaje mi się że on się teraz boi że nie traktujesz go poważnie, nie ufa Ci i jeśli Ci na nim zalezy to pokaż mu że On jest dla Ciebie najwazniejeszy...

Gość znów foka
no masakra!!!