zuza20 0 Napisano Sierpień 5, 2010 witam.niedługo zmieniam rodzaj tabletek antykoncepcyjnych, czy należy zachować ciągłość w braniu, czy trzeba robić jakąś przerwę??dodam, że dotychczas brałam Diane 35, lecz ją można brać tylko pół roku, a właśnie kończę szóste opakowanie. bardzo proszę o odpisanie, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak szczerze 0 Napisano Sierpień 5, 2010 a lekarz ci nie powiedzial?zreszta to pisze w ulotce.nowe opakowanie nalezt brac w pierwszy dzien okresu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuza20 0 Napisano Sierpień 5, 2010 na chwilę obecną nie mogę skontaktować się z moim lekarzem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuza20 0 Napisano Sierpień 5, 2010 a chciałabym wiedzieć już dzisiaj. awięć zachować ciągłość i brać nowe tabletki po siedmiodniowej przerwie, tak jakbym brała dalej diane, czy poczekać na naturalną miesiączkę i wtedy rozpocząć nowy rzodzaj?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qwerty123456789 Napisano Sierpień 5, 2010 jak ma taka sama rownowartosc czyli jest jedno skladnikowa czy dwu jak ta poprzednia kontynnujesz normalnie po przerwie 7dniowej zaczynasz nowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bojabojaboja 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Moja lekarka odradza przerwy chyba, że są ku temu jakieś podstawy typy np. złe wyniki badań. Jeśli chcesz zmienić pigułki to zaczynasz brać nowe po 7 dniowej przerwie, więc jeśli chcesz je zmienić już teraz, to pod koniec opakowania wybierz się do lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zuza20 0 Napisano Sierpień 5, 2010 dziękuję wszystkim za rady i pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach