Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piepszonekanary

HEJ ZŁAPAŁ KOGOS OBEZNEGO TUTAJ KIEDYS KANAR ??? MAM PYTANIE. PROSZE RATUNKU

Polecane posty

Gość piepszonekanary

mnie te mendy dzisiaj złapały... koles powiedział ze jak wpłace kase do 7 dni to mam 30 % ulgi... czyli jak ide na poczte i chce wypełnic ten druczek aby przelac kase na konto to mam wpisac kwotę juz ze znizką czy tą bez znizki ???

Gość dfdffddf
do 7 dni jest bodajże 72 z groszami, po tygodniu 102 ... ja tak miałam dwukrotnie

Gość hdedewj
z tego co ja wiem to w Poznaniu nie placisz na poczcie tylko w MPK w okienku.

Gość dfdffddf
sosssss czy wyparowala heh mozesz sie zdziwnic jak nawet za rok, dwa wpadnie ci do domu komornik :D do 7 dni jest 72 coś.. a pozniej 102

Gość dfdffddf
to jesli wpadnie to sie wykosztujesz ;]

mnie też kiedyś złapał kanar :P i słyszałam gdzies ostatnio, że za niezapłacone mandaty można bez problem trafić do krajowego rejestru dłużników :P a po co tam trafiać za głupi mandat za brak biletu? :P

Gość piepszonekanary
jestem z miasteczka pod łodzią... a jezdziłam komunikacją łodzką. nie wiem co robic w koncu,. chętnie załątwiłabym to u mnie w miescie na poczcie bo nie chce mi sie jechac do tego punktu mpk, nawet nie wiem gdzie on jest dokładnie :\ co radzicie zrobic ?

Gość taki ktos jeden
moja kumpela tez to olewala i nie płaciła za mandaty (miala ich dosc troche). Myslala ze to sie jakos samo zalatwi albo zapomną o tym.....teraz ma do splacenia 2 tysiaki bo tak jej narosło z odsetkami. :P heh i spłaca miesiecznie po 200

Gość taki ktos jeden
w sumie była cisza przez ok 3 lata i myslala ze ma z tym spokój aż tu nagle jeb tyle odsetek

Gość hdedewj
"zadne mpk nie bedzie cie gonilo o 30 zl po sadach" hahahhahahaha :D:D:D ale pierdoly gadasz :D:DD::D:D kiedys kara wynosila do 7 dni 30 zl, pozywej 7 dni 60 zl. i co? dostalam wezwanie- nie zaplacilam, 2 nie zaplacilam i w koncu przyszedl komornik i zajal mi z tego co pamietam glosniki do komputera warte chyba z 20. punkt mpk, mzk czy tam co ty tam masz jest na petli autobusowej, tam gdzie kupujesz sieciowki, komkarty czy tam bilety miesieczne, roczne- nie wiem jak to nazywacie.