Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem idiotka przyznam sie

Pzesplaam sie z bylym a on sie nie odzywa.

Polecane posty

Wiewdzialam ze tak bedzie.Az mi sie smiac chce z tego. Juz teraz wiem ze kazdy facet zrobi wszystko tylko po to zeby zaliczyc. Nauczka na przyszlosc.Najgorsze ze ja sie na swoich bledach nie ucze.

Gość rtgshsyhy
nie przejmuj sie- ja mialam taka sama sytuacje- zrobilas duzy blad ze mu uleglas, tym samym przekreslilas wszystko zeby sie zejsc :( za pare miesiecy Ci przejdzie kat

Gość Roslin S.
Nie ona przekreśliła, tylko on, to chyba proste. Baby sa naiwne i kochliwe w większości, a faceci... mają tę niesamowitą zdolność Alladyna -szybko się ulatniają. Kij mu w ryj, patafianowi.

Gość rtgshsyhy
czemu niby on? wiecie co ja kiedys tak mialam- a najgorsze bylo to ze znow zaczelo mi zalezec na bylym :( a on mnie potraktowal jak gowno- zniknal i tyle.... przez to ze tak szybko uleglam pokazalam mu ze moze miec mnie kiedy chce- nawet sie postarac nie musial :( i stracil do mnie szacunek- ja do niego zreszta tez :(

Gość moskala
postaraj się już tak tym nie zadręczać. miałaś jeszcze do niego sentyment, w końcu kiedyś byliście razem a on to wykorzystał i wyszło jak wyszło. nie myśl o nim tylko nie daj mu się drugi raz podejść jeśli kiedyś znowu najdzie mu ochota by namącić ci w głowie

Gość rtgshsyhy
ciezko jest zapomniec- ludzie ktorzy nie byli w takiej sytuacji nie wiedza co ja czue :( rysa na sercu pozostanie do konca ;(

Gość kot13
wszystko mija:-)

Gość rtgshsyhy
tak mija, ale zlamane serce na zawsze pozostanie ;((((

Gość normalne i ja też to zrobiłam
ale jestem już pewna, że nie chcę z nim być

Gość ćwok ćwoka ćwokuniem
prześpij się jeszcze raz to go zmotywuje i się odezwie :D

Gość złamane serce?
a po co się łamać, było minęło, a najważniejsze jest to by umieć wybaczyć i znaleźć kogoś nowego, kto sczerze cię pokocha. głowa do góry! nie łamcie się byłymi! :D

Gość normalne ja też to zrobiłam
nie odczuwam potrzeby ponownego kontaktu z byłym, tym bardziej, że seks z nim był beznadziejny :P

Gość wymodeluj się na Żyda
heloł kity ma w tym duuuuuże doświadczenie, uwierzcie w jej słowa :D

w spaniu z byłym, to chciałem rzec :D sie wie :D

kity, chcesz się przekonać? mnie nie odmawiasz :D

nie bierz do głowy, zapomnij o tym i nie oglądaj się za siebie. Jesteśmy tylko ludźmi. Ja też przespałam się z oszustem, ale już jakoś się ogarnęłam i nie chcę go znać.

Gość ha ha ha no i tak.
ja tez przespalam sie z bylym i co tak samo sie jakos nie odzywal ,a ja myslalam schizowalam i wyklinalam swoja glupote ale do czasu ,byly ktory pewnie myslal ze zawsze moze wpasc do mnie na maly numerk ,nie przewidzial ze zaczne pogrywac w to samo co on...wyslal esa po dllluim czasie ,ja mu odpisalam ze bardzo sie ciesze ze sie odezwal i takie tam ,spotkalismy sie ,na piwku poza domem raz drugi ,kolejnym razem kiedy juz myslal ze cos bedzie ja musialam nagle wyjsc bo mialam tel ,kolejnym razem cos mi wypadlo w ostatniej chwili ..i tak ..jakos zaczelo mu zalezec na tych spotkaniach ,znow sie przespalismy ze soba ,ale zaraz kazalam mu sie ubierac bo wlasnie wychodze na impreze wiec soki ...facet zdurnial prosi mnie o powrot ale ja jakos nie biore tego na powaznie ...i sam juz nie wie jak ma to ugrysc ...

Gość ha ha ha no i tak.
sorki za literowki ale sie szukuje na kolacje bo mnie zaprosil ,mam zarezerwowane 3 h bo potem umowilam sie z kumpela na basen a basenu sobie nie odpuszcze he he

Wlanie wrocilam ze spotkania z przyjaciolka.Widziala odrazu po mnie ze byl seks.Powiedziala ze jestem glupia.Ale to ja mialam ochote na seks. Orzyszedl do mnie wypilismy sobie piwko zjedlismy pizze.I on chcial isc do domu.A ja zostan , niecche dzis byc sama. I zostal.I kochalismy sie.Akurat seks byl o wiele fajniejszy niz bedac razem. Szkoda mi tego zwiazku ze sie rozstalismy i niejestesmy razem. ALe wiem ze on u mnie nie ma co juz szukac.Dla mnie nie istnieje. A o takim seksie ze mna bedzie mogl sobie tylko pomarzyc. Do tej pory sie nie odezwal takze juz sie zapewne nie odezwie.