Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimna ryba!!!

Nie wiem co to orgazm!!!!!

Polecane posty

Gość zimna ryba!!!

jestem mężatką 25 lat, miałam kilku partnerów ale nigdy nie miałam orgazmu.... ani motyli w brzuchu ...chociaż lubię się kochać, być blisko partnera, lubię pieszczoty ...i to wszystko, jak słyszę lub czytam , że świat się wali z rozkoszy lub odlot w chmury - co to jest?? Też tak macie???

Gość kasss88
zależy od tego jaj Cię pieścili;) orgazm to jest mega odlot

Gość reggio
obejrzyj sobie film 'oh in ohio' , on porusza ten problem :)

myśle ze skoro miała kilku facetów to pieszczoty nie maja nic do tego. zreszta kobieta jest w stanie osiągnąc orgazm bez żadnych pieszczot popróbuj rózne metody i gadżety, warto

Gość agnieszkaaaaaaaaaaa
współczuje,naprawde.uzyj wyobrazni,wyobraz sobie cos co cie podnieca i piesc sie,moze dojdziesz,z factem trudno dojsc

Gość zimna ryba!!!
chyba na mnie nic nie podziała... może ten film coś mi wyjaśni

z facetem trudno dojść? druga znowu miala kilku i ani razu orgazmu? co wy za facetów sobie wybieracie? współczuję....

Gość zimna ryba!!!
no więc szukam......... chciałabym chociaż raz polecieć w chmury... seksuolog odpada...nie te lata

Gość agnieszkaaaaa
tak szczerze mówiac miałam tylko 1 faceta,ale ja akurat miałam i z facetem i bez,po prostu wiele razy czytałam ze kobiecie łatwiej dojsc samej niz z facetem

Gość cksummer
wiec sprobuj na jezdzca ..usiadz na nim wygodnie i pomalu ale rytmicznie jezdzij po nim do przodu i do tylu ( nie skacz) napewno dojdziesz

Orgazm jest w głowie i pewnie w Twojej psychice jest coś, co Cię hamuje. Dlaczego "nie te lata"? Nigdy nie jest za późno :)

czemu odpada? co maja lata do tego? idż! albo próbuj z gadzetami. hociaż jak dla mnie to troche lipa. dostałam na urodziny wibrator i hmmm wibrator do piet nie dorasta mojemu facetowi. nawet wole chyba robić to sama.

Gość zimna ryba!!!
nigdy nie robiłam tego sama... tylko prosze nie śmiejcie się ze mnie...bo nie ma z czego

dużo kobiet nigdy sie nie amsturbowało, np. moja przyjaciólka. ale ejśli nie spóbujesz to pewnie nigdy sie nie dowiesz co znaczy mieć orgazm. wrzuć na luz, 21 wiek mamy, dzisiaj masturbacja to nie powód do wstydu. masz dużo możliwości-ręka, prysznic, wibrator. baw sie:>

Gość zimna ryba!!!
moze rzeczywiście z moją psychiką jest coś nie tak...

Spróbuj sama ze sobą. Nikt nie będzie o tym wiedział jeśli się tego z jakichś przyczyn wstydzisz, czy coś :) Musisz poznać swoje ciało i dopiero wtedy świadomie podejść do sexu, porozmawiać z partnerem o tym co sprawia Ci przyjemność itd. Wszystko jest do zrobienia :)

Jest taka książka "Psychologia kobiety" (okładka biało-zielona) niezbyt nowa, ale pewnie i nowsze też by się o tym znalazły Podobno niektóre kobiety tak mają, chyba wizyta u seksuologa byłaba dobra

Gość Xxdorit876xx
Cześć dziewczyny...mam głupi problem... Kocham się z moim męższczyzną ale nie wiem czy mam orgazm...zazwyczaj jestem zawsze mokra usta spierzchniete az same się skurczają,ręce całe zmrowiałe,przyciagam zawsze nogami męższczyzne... jakoś ani ja ani on nie wydajemy jakichś głośnych dzwięków... ale jest cudownie. I tak się właśnie zastanawiam czy to są jakieś oznaki orgazmu czy nie??

Gość Livia_85
Ja mam to szczęście, że dość szybko miałam orgazm. Pierwszy raz przeżyłam go będąc niecały rok ze swoim drugim partnerem. Jednak na początku też było tak, że pieszczoty i seks sprawiały mi dużą przyjemność, ale nie miałam pojęcia czym jest orgazm. Udało mi się osiągnąć cel, kiedy zaczęłam sobie wyobrażać różne podniecające rzeczy w trakcie seksu. Podczas masturbacji większość z nas wyobraża sobie różne sceny albo ogląda filmy i są to bardzo silne bodźce. Podczas seksu tych bodźców nie ma. Widok naszego faceta to niestety za mało, bo my właściwie nie widzimy tego co się dzieje między naszymi nogami, ciężko dotrzeć tam wzrokiem podczas współżycia, to raczej faceci mają ten widok, chyba że nie odkryłam jeszcze odpowiednich pozycji. W każdym razie warto podczas seksu zamknąć oczy i wyobrażać sobie coś bardzo podniecającego, np. można przypominać sobie sceny z jakiegoś filmu erotycznego albo wyobrażać sobie jak to wygląda z bliska, jak on w Ciebie wchodzi. To działa! ;)